Ružičasti Ben&Jerry’s okus dolazi na samo Valentinovo!

Tina Turuk 17. siječnja 2019.

Valentinovo se bliži...

…a možda je vrijeme da zaboravimo na divovske plišane medvjede i crvene ruže.

Naime, popularni proizvođač sladoleda, Ben&Jerry’s upravo je objavio da u ime ljubavi izbacuje novi okus na samo Valentinovo, a ako nemate bolju polovicu, sad imate poklon koji možete darovati sami sebi.

Novi okus prepun je finih stvari, a ime mu je također u duhu ljubavi – Topped Love is. Ružičasta čokolada i preljev samo su neki od sastojaka, a ono što je pomalo neobično jest činjenica da će sladoled biti slatko-slan.

Ovaj novitet će biti malo skuplji od ostalih pa će tako „kantica“ od 500 ml koštati £5.49, dok se ostali okusi prodaju po cijeni od £4.50.

No, ako uzmemo u obzir da će se određeni prihod donirati humanitarnoj organizaciji za izbjeglice, apsolutno je vrijedno kupiti ovaj sladoled i proširiti ljubav na ljude koji traže sigurnost diljem svijeta.

Ovaj neobičan okus bit će dostupan u većim supermarketima u Velikoj Britaniji. Sad ste vjerojatno razočarani. Aliii… Ben&Jerry’s je odnedavno dostupan u trgovinama Interspara pa vjerujemo da ćete naći dostojnu zamjenu dok nam ne stigne upravo ovaj!

Kremasta poslastica sadrži 273 kalorija na 100 ml ili 1365 ako pojedete cijelu „kanticu“… Ups! Ali drugo nismo ni očekivali, sladoled je sladoled, treba se počastiti.

Rebecca Baron, jedna od menadžerica ovog brenda, rekla je kako u Ben&Jerry’s-u dijele ljubav, bilo da je to ljubav prema sladoledu ili ljubav jedne osobe prema drugoj. Također, napomenula je da su od srca željeti podijeliti ljubav s njihovim prijateljima kojima je to najpotrebnije, aludiravši na izbjeglice i prihod koji će biti doniran.

U svakom slučaju, ovo je spajanje ugodnog s korisnim i hvale vrijedna akcija popularnog proizvođača sladoleda. Da smo bliže, zasigurno bismo se odazvali, a ovako nam jedino preostaje omastiti brk nekim drugim okusom dostupnim u Zagrebu!

I na kraju, zapamtite – sve je u ljubavi. Pa čak i sladoled.

 

Podijeli članak