FOTO by Instagram @adam_demos

Poznati

Romantičan Brad iz serije Sex/Life čestitao rođendan svojoj voljenoj Billie!

admin 11. siječnja 2024.

Vruće scene dovele do prave ljubavi...

Sarah Shahi i Adam Demos osvojili su nas ulogama u provokativnom trileru “Sex Life”. Podsjetimo, hit serija bazirana je na knjizi „44 Chapters About 4 Men“ i prati mamu iz predgrađa Billie Connelly (Sarah Shahi) koja je ušla u ljubavni trokut.

Iako ima pouzdanog supruga Coopera (Mike Vogel), nikako ne može zaboraviti svog bivšeg dečka Brada Simona (Adam Demos). Dok se prisjeća svojih divljih i mladenačkih dana u New Yorku s Bradom, ona bilježi strastvene trenutke i ponovno sve proživljava.

Iako smo mislili da je nemoguće da se njih dvoje spoje i u stvarnom životu, upravo se to obistinilo tijekom snimanja. Mnogi su mislili da je riječ o kratkotrajnoj romansi, no ovi golupčići zajedno su već više od dvije godine.

Nove fotografije koje je Adam Demos objavio povodom 43. rođendan svoje voljene, dokazuju da je njihova ljubav svakim danom sve jača.

Australska zvijezda jučer je na svom Instagramu profilu podijelio niz spontanih fotografija gdje se nalaze njih dvoje i sama glumica u ležernom izdanju.

Sve je nasmijao opisom objave i njezinom posljednjom fotografijom gdje se nalazi na traci za trčanje u čarapama i natikačama: “Sretan rođendan mom malom anđelu! Izuzetno sam zahvalan što mogu proživjeti ovaj život s tobom. Nastavi vježbati, dušo, čak i ako to znači traka za trčanje s čarapama i natikačama (zadnja slika).”

Moramo priznati da su zaista neodoljivi i želimo im što više ovakvih sretnih trenutaka.