Riješite se stresa žumanjak lopticom! Provjereno djeluje!

Engineer 29. srpnja 2019.

Zabavna loptica koja izbacuje gumeni tekući žumanjak postat će vaša najbolja antistres terapija!

Mnogima kojima je stres svakodnevica, znaju da moraju naći načina kako ga izbaciti ili barem smanjiti kada situacija izmiče kontroli. Poznato je da psihoterapeuti predlažu korištenje loptica različitih materijala koje mogu vrtjeti između prstiju ili stiskati kako bi odvratili pozornost od stresa i smirili napetost.

Postoji nešto doista zadovoljavajuće u stiskanju loptice u obliku jajeta kada gumeni žumanjak ljigavac-teksture izleti iz jajeta. Zahvaljujući Puking Egg Yolk Stress Ball, sada možete u toj zaraznoj igri uživati unedogled, a ono što je najbolje-daje rezultate!

Pravi šaljivdžije bit će posebno oduševljeni ovom sofisticiranom antistres terapijom kojom će izazvati zgražanje kolega pri pogledu na žumanjak ljigavac-teksture koji će “slučajno” pasti na njihov stol.

Ako to rezultira dobrim starim smijehom-terapija uklanjanja stresa je uspjela! Ali pazite sljedeće: ako ste malo pod stresom i jaje malo stisnite-ono će isto toliko izbaciti žumanjka, a ako ste pod super stresom i stisnete jaje do kraja-žumanjak će doslovce izletjeti.

Najbolje dolazi za kraj, kada otpustite jaje blizu izbačenog žumanjka, on će vratiti sadržaj natrag. Malo mučno za one slabijeg želuca?

Ne dajte se smesti već računajte na dobru i povoljnu terapiju u koju se isplati investirati 7,95$ na web stranici Odditymall i postanite vlasnik ove zanimljive antistres loptice!