FOTO by Reserved

Odjeća

Reserved kombinezoni omogućavaju savršen i elegantan outfit za tren oka!

Una Lora Banjac 10. svibnja 2024.

Koju birate – kobalt plavu ili ljubičastu?

Kombinezoni su naš apsolutni favorit kada su u pitanju brzi i jednostavni outfiti. Ovaj odjevni predmet je zasigurno najslađi 2 u 1 i uvijek mu se rado vraćamo, naročito kada zatopli jer su kombinezoni izuzetno ugodni za nošenje!

Ako ste u potrazi za lijepim kombinezonom koji, osim za proljetne šetnje i ispijanje kavice s prijateljicama, služi i kao odličan komad poslovne ili čak svečane odjeće – onda smo pronašli vašeg novog favorita u kojem ćete se osjećati poput prave boginje.

Reserved

Ovaj kombinezon dolazi u dvije različite boje, a radi se o kobalt plavoj nijansi i vibrantnoj ljubičastoj!

Za sve ljubiteljice jačih boja i upečatljivog dizajna, ovaj kombinezon predstavlja istinski holy grail. Krasi ga zanimljiv halter ovratnik, otvorena leđa, ravne nogavice i strukirani kroj.

Reserved

Ovakav kombinezon se izvrsno slaže s cipelama na petu, mokasinama, balerinkama i sandalama – ovismo o tome gdje se planirate uputiti!

Reserved

Uz njega izvrsno paše malena torbica u neon nijansi za pomalo divlji i veseli vibe ili u neutralnoj za casual look.

Reserved

Bez obzira za koji se đir opredijelite, ovakav je kombinezon savršen suputnik kroz čitav topliji dio godine te će vam olakšati mozganje oko vječnog pitanja „Što danas obući?“

Ovi se kombinezoni mogu pronaći u Reserved trgovinama ili naručiti preko Reserved službene stranice po cijeni od 49,99 EUR.