FOTO by HBO max

Film

Prvi pogled na Colin Farrella u novoj seriji “The Penguin”

admin 13. travnja 2023.

Dolazi serija koja baca pogled na uspon Batmanovog najvećeg protivnika

Upravo je objavljen prvi teaser za dugoočekivanu seriju “The Penguin” u kojoj glavnu ulogu tumači Colin Farrell u liku najpoznatijeg Batmanovog negativca – Pingvina.

Serija je trenutno u produkciji i prikazuje uspon jednog od najvećih DC negativaca te njegov dolazak na vlast.

Colin Farrell u serif "The Penguin"
Foto: HBO MAX

Morate se zapitati kakav život želim? Svijet nije stvoren za tipove poput nas. Zato moramo poduzeti sve što odlučimo.” – rečenice su kojim Colin Farrell/Penguin najavljuje svoj dolazak i osvajanje Gothama.

Colin Farrell u serif "The Penguin"
Foto: HBO MAX

Prethodno najavljena glumačka postava uključuje Colin Farrella, Cristina Miliotija, Rhenzyja Feliza, Michaela Kellyja, Shohreh Aghdashloo i Deirdre O’Connell. Jučer je objavljen i prvi teaser te je potvrđeno da će se sezona sastojati od osam epizoda.

Colin Farrell u serif "The Penguin"
Foto: HBO MAX

U originalnom Batmanu, Pingvin je radio kao desna ruka za Carminea Falconea, šefa kriminalne organizacije koji kontrolira podzemlje Gothama. Budući da Falcone umire, Pingvin je spreman preuzeti ulogu najnemilosrdnijeg mafijaša u gradu.

Teaser pokazuje kako Pingvin razmišlja o tome kako mu kaos koji je ostao nakon napada Riddlera daje jedinstvenu priliku da iskoristi trenutak i uzdigne se kao vođa. Budući da serija “The Penguin” premošćuje jaz između Batmana i njegovog nadolazećeg nastavka, serija bi također trebala pokazati kako će kriminalne obitelji Gothama odgovoriti na prijetnju Mračnog viteza i slučajeve ludih zlikovaca kao što su Riddler i Joker.

Sigurno će u nadolazećim mjesecima doći još novih informacija za ovu seriju čije se prikazivanje planira negdje u 2024. godini.