Prozirne vjenčanice najnoviji su trend u 2019. godini!

Viktoria Mikulić 24. siječnja 2019.

A mislili smo da nas više ništa ne može šokirati...

Najvažniji dan u životu (uz rođenje djeteta) definitivno je vjenčanje. Svaka žena sanja o tome još od djetinjstva, zamišljajući se pritom u vjenčanici kao iz bajke. I dok je netko više tradicionalan i bira klasičnije vjenčanice bez previše detalja, ima i onih koji s radošću prate svaki trend i odaberu vjenčanicu s dezenom ili krojem koji je trenutno HIT.

Kako god bilo, novi trend definitivno će iznenaditi svakoga. Pretpostavljamo da kod nas neće polučiti uspjehom budući da se većina odlučuje za crkveno vjenčanje, a u većini ovih haljina ne bismo joj se smjeli ni približiti. Nude nijanse na vjenčanici postale su popularne još prije nekoliko godina, no samo na određenim dijelovima kao što su npr. ramena ili prsa. Moramo priznati da smo i sami obožavatelji nude nijanse, no na bijeloj vjenčanici je dobrodošla samo ako je suptilno raspoređena.

Ovih dana na Instagramu smo naišli na nekolicinu prozirnih vjenčannicu koje čak na prvu izgledaju lijepo, no samo rijetki bi ih se usudili nositi. Ima onih koje otkrivaju samo određene dijelove tijela i u kojima bi se čak mogli zamisliti, no ima i onih koje sakrivaju samo ono najnužnije, a to više nije nimalo elegantno.

Kako vi komentirate novi trend?