Pronašli smo ljekovite čajeve i tinkture uz koje se kilogrami naprosto tope!

Viktoria Mikulić 10. svibnja 2019.

Ljekovito bilje Čeliković s ponosom slavi 70 godina uspješnog poslovanja!

Ovo obiteljsko poduzeće prenosilo se iz koljena na koljeno, a ta tradicija je i danas nastavljena…Sve je krenulo još davne 1948. godine, a danas već četvrta generacija upija znanje protkano dugogodišnjom tradicijom.

Pravilno prepoznavanje ljekovitog bilja je najvažniji preduvjet za primjenjivanje fitoterapijskog načina liječenja oboljenja kod ljudi, a ovaj tim u tome je itekako uspio. Smail Čeliković na čelu je ovog poduzeća, a način razmišljanja naslijedio je od svog oca koji je bio jedan od najpriznatijih travara, a koji je tijekom života napravio brojne vlastite recepture s ogromnim postignućima.

Današnji vlasnik nasljeđuje tu obiteljsku crtu, unapređuje recepture i uvodi nove metode fitoterapijskog načina liječenja. Uz suvremenije metode još kvalitetnije proučava ljekovito bilje i njihov utjecaj na pojedinačna oboljenja. Posjećuje razne stručne seminare, domaće i inozemne zajedno sa svojim kćerima Sabinom i Azrom koje jednako sudjeluju u obiteljskom poslovanju.

Unutar raskošnog asortimana mogu se pronaći proizvodi za razna oboljenja kao što su gastritis, hemoroidi, problemi s prostatom, zatim ženske tegobe poput menstruacije, endometrioze, upale jajnika i slično. Također, ovi su proizvodi namijenjeni za reguliranje šećera i masnoća u krvi, bakterija u mokraći, a unutar ponude pronaći ćete i komplet za mršavljenje koji brzo i efikasno postiže željene rezultate.

Ako pak želite smanjiti težinu, ne za 10 kg, nego realnih 2-4 kg prirodnim putem, unutar njihove ponude pronaći ćete komplet za mršavljenje koji sadrži dvije čajne mješavine i dvije vrste biljnih kapi od 100ml. Uz ove proizvode brzo i efikasno ćete postići željene rezultate, no svakako će istima pridonijeti tjelovježba i pravilan odnosno zdrav način prehrane.

U mjesec dana ne samo da ćete smanjiti tjelesnu težinu i otopiti masne naslage, već ovi preprati služe i za detoksikaciju organizma kao i smanjenje masnoće u krvi.

Još jedan komplet bismo posebno istaknuli a to je onaj koji pomaže u borbi protiv hemoroida. Da podsjetimo, hemoroidi su velike i nabubrene venske nakupine u rektalnom kanalu ili na rubu kanala. Ovisno o mjestu gdje nastaju razlikujemo unutarnje i vanjske hemoroide, iako su njihovi simptomi jednaki.

U većini slučajeva hemoroidi su bezbolni no ukoliko su se razvili do trećeg ili četvrtog stupnja, vrlo vjerojatno će uzrokovati bolnu stolicu (po veličini hemoroida razlikujemo 4 stupnja, prvi je najmanji, a četvrti najveći i najozbiljniji). Uz ljekovito bilje Čeliković na prirodan način zauvijek ćete ih se riješiti.

P.S. Iako su čajevi i tinkture zaista odlični, iz proizvodnje su nam šapnuli da je mast protiv hemoroida glavna zvijezda koja pomaže u 100% slučajeva.

No da ne duljimo, uvjerit ćete se već i sami. Za detaljnije informacije, posjetite njihovu službenu web trgovinu gdje odmah možete i naručiti ove prirodne i efikasne proizvode. Način upotrebe za sve je komplete isti, a više o svemu možete saznati OVDJE.

Također, za sve aktualnosti, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#detox IGRA DARIVANJA

U suradnji s ljekovitim biljem Čeliković, jednu sretnicu nagradit ćemo kompletom, čajevima i tinkturama za mršavljenje. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica kompleta za mršavljenje s potpisom ljekovitog bilja Čeliković je Anamarija Matic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.