Obuća

Pronašli smo 8 udobnih japanka iz Mephista u kojima će vaša stopala uživati

Engineer 16. svibnja 2019.

Bliži se ljeto i vrijeme je za odabir kvalitetnih i udobnih japanka

Mephisto je predvodnik u inovativnom dizajniranju i konstruiranju obuće iz čije radionice su izišla revolucionarna rješenja. Hod u cipelama Mephisto opisuju kao “hod po oblacima”. No, kako cipele uskoro spremamo ili smo ih već spremili, vrijeme je da na sunce izvadimo ležerniju obuću i svoja stopala smjestimo u udobne japanke, sandale ili natikače.

Kako bi na vrijeme pripremio kolekciju koja će u isto vrijeme pružiti kvalitetu i udobnost Mephisto spremno dočekuje tople dana, a mi izdvajamo najbolje iz bogate ponude.

Imamo osjećaj da će ovo ljeto japanke imati glavnu riječ prilikom odabira ljetne obuće stoga smo se na iste fokusirali i odabrali za vas 8 kvalitetnih i sigurno najudobnijih japanki koje ćete ove sezone vidjeti, a nadamo se i osjetiti.

Bez obzira birate li radije jednostavnost i klasiku ili više naginjete razigranom dizajnu nove Mephisto japanke podjednako su stvorene za šminkerice koje se vole isticati i alternativke kojima je prvenstveno bitno da su ugodne za nošenje.

Metalik nijanse, cvjetni uzorak, zvjezdice, upečatljive boje, animal print ili nježne boje – uz Mephisto japanke spremni smo za ljetne avanture.

Ova francuska tvrtka ima neke od najlojalnijih kupaca zahvaljujući osjećaju i filozofiji udobnosti i luksuza, a ne sumnjamo da će i ove sezone opravdati svoju filozofiju.

###

Ponudu i cijenu Mephisto japanka pogledaj OVDJE.