Pripremite se na vrijeme za nadolazeće ljeto – nabavite golemi luft madrac!

Tina Turuk 08. ožujka 2019.

...jer vrijeme je da Instagram izgori!

Sretna ste vlasnica golemog rozog flaminga ili možda bijelog labuda? U tom slučaju nemamo dobre vijesti za vas…  Naime, prethodno navedene životinje su totalno out, a na vrata je sa stilom pokucala ogromna ljama!

Budimo realni, iako je „tek“ ožujak, misli nam već lagano znaju odlutati negdje daleko. Sunce, more, plaža… Nećemo nabrajati dalje jer ćemo svi pasti u depresiju, a još je toliko posla kojeg moramo odraditi prije dugoočekivanog godišnjeg odmora koji nam se iz ove perspektive još uvijek čini tako daleko… S druge strane, što nam preostaje nego maštati?

Vjerujemo kako prije par godina nisi ni pomišljala da ćeš za koju godinu veselo plutati na jednoj od svojih životinja, a još k tome možda i s koktelčićem u ruci… Huh, a rekli smo da nećemo dalje nabrajati ljetne blagodati (izgleda da je jače od nas)!

Ova ljama nije možda onoliki div poput mnogobrojnih flamingosa koje smo imali prilike viđati po moru prošlo ljeto, ali definitivno nije ni mala – dimenzije su 117 x 88 x 122 cm, tako da vjerujemo kako će vam se još netko pridružiti u vašoj morskoj avanturi. Ipak, pazite da pozovete pravo društvo kako biste uživali u toplim ljetnim danima baš kao što ste i zamislili!

Vrijeme je da vam otkrijemo cijenu. Naime, nećete biti razočarani jer vašu ljamu možete nabaviti po pristupačnoj cijeni od £22,99 na Amazonu što ispadne oko dvjestotinjak kuna. Nije strašno, zar ne?

Ako vam ljama pak nije dovoljna, možete nabaviti i madrace u obliku primjerice pjenušca. U ovom slučaju vjerujemo kako je jedino bitno da se nađe i pokoji „pravi“ pjenušac na ovom plutajućem. „Pjenušac“ možete naći na eBayu po cijeni od £17,99 (nešto malo više od 150 kuna).

Sve smo vam otkrili, a jedino što nam preostaje jest moliti se da nam sudbina čim prije donese ludo ljetno vrijeme puno nezaboravnih trenutaka kako bismo mogli otploviti daleko, daleko od naših briga…

Podijeli članak