Princess of flowers – zagrebačka cvjetna galerija s londonskim iskustvom!

Viktoria Mikulić 07. ožujka 2018.

Ima li ljepšeg poklona za Dan žena od svježe ubranog cvijeta?

Princess of flowers je inovativna cvjetna galerija odnedavno smještena u zagrebačkom kvartu Špansko, točnije na adresi Alberta Fortisa 16. Osim kreativnih i maštovitih ideja, jedinstveni su upravo po znanju i vještinama stečenim u poznatoj londonskoj školi Judith Blackock koja iza sebe ima dugogodišnju reputaciju.

Princess of flowers

Iako je najveća pažnja usmjerena na aranžiranje cvijeća, nas je posebno oduševio besprijekoran ambijent kao i individualan pristup svakome klijentu.

Princess of flowers

Pri odabiru buketa za drage nam osobe, svima je izuzetno važno odabrati nešto originalno kako bi im pokazali koliko nam je stalo do njih. Upravo takav poklon zahtijeva vrijeme i strpljenje. U ovom predivnom ambijentu moći ćete u miru razgledati raskošnu ponudu i savjetovati se oko idealnog poklona te odabrati odgovarajući buket koji će drugoj osobi odmah izmamiti osmijeh na licu.

Princess of flowers

Budući da konstantno prate domaće i svjetske trendove u dizajnu i cvjetnim dekoracijama, u njihovoj bogatoj ponudi moće ćete pronaći gotovo sve – od šarmantnih buketa do već svima poznatih flowerbox-a u različitim dimenzijama i bojama. Ovisno o vašim željama, potrudit će se nabaviti čak i ono cvijeće koje možda nije aktualno u tom godišnjem dobu.

Uz svakodnevnu svježu ponudu cvijeća, ovaj kreativan tim također osmišljava dekoracije na raznim prigodama i eventima, od vjenčanja, krstitki do poslovnih domjenaka i slično. Bez obzira imate li već unaprijed neke ideje o izgledu interijera, oni će se potruditi da krajnji rezultat bude i više od onog što ste zamislili.

Princess of flowers

U skorijem planu cilj je pokrenuti web trgovinu kako bi iz udobnosti vlastitog doma mogli odabrati savršen buket cvijeća.

Ako tražite idealan poklon za Dan žena, zavirite u jedinstvenu ponudu cvjetne galerije Princess of flowers. Ako su i vas vizuali oduševili, onda zamislite tek kako ovi cvjetni aranžmani izgledaju uživo.

 

#flowerbox IGRA DARIVANJA

U suradnji s cvjetnom galerijom Princess of flowers, ususret Danu žena darujemo vas sivim baršunastim flowerboxom s crvenim ružama. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica sivog baršunastog flowerboxa s crvenim ružama je Sanjica Franjković. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Princess of flowers