Priča o usponu i padu Karla “Velikog”!

Engineer 14. studenoga 2019.

Sjećate se reklame: "Idem kakati kod Karla"?

Svuda je lijepo, svuda je lijepo, al doma je najljepše. Ova poslovica u potpunosti drži vodu, ali kada su u pitanju toalet i obavljanje “velike nužde” svi znamo gdje je najljepše i najbolje – kod Karla!

Karlo Veliki – kako su ga od milja zvali, ni kriv ni dužan, zbog mirišljavog wc-a postao je žrtva obmane i lažnih prijateljstava.

Svi se dobro sjećamo reklame u kojoj su glavni likovi simpatična majka i problematičan sin koji tvrdoglavo odbija upotrebu vlastitog wc-a.

Idem kakati kod Karla” upečatljiva je i jednostavna poruka koja govori o važnosti svježine wc-a, ali i o “neraskidivom prijateljstvu” dva mladića koji dijele sve, pa čak i toalet.

Uskoro je slogan postao viralan, i malo je trebalo da svi krenu kakati kod Karla. Nova prijateljstva bila su samo plod neznanja glavnog razloga u kojem leži tajna, a kako velike tajne uvijek budu otkrivene, niti ova nije bila iznimka.

Razlog – jednostavan! “Karlov wc koristi Glade microspray“. Tajna je otkrivena, svi su ga počeli koristiti i od tada posjete Karlu su u rapidnom padu.

Danas, deset i više godina nakon, Karlo je spoznao što znači prijateljstvo iz koristi, izgubio je veze s mnogim poznanicima, ali jedno je ostalo nepromijenjeno – Glade microspray u njegovom wc-u.

Nostalgiju za starim prijateljima Karlo danas liječi nekim novim mirisima i aromama u nadi da će jednom opet, kao i nekada njegov wc biti centar okupljanja.

###

Za detaljnije informacije o Glade microsprayu, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.