Predstavljamo najmekši ogrtač koji bi se svidio i Zekoslavu Mrkvi!

Viktoria Mikulić 24. listopada 2019.

Sigurni smo da bi osvojio i planetarno popularnog crtanog lika...

Volimo one trenutke kada nas prilikom surfanja modnih noviteta naiđemo na nešto wooow. Novi odjevni komad iz Oysha toliko nas je zapanjio da smo ga momentalno željeli podijeliti s vama. Riječ je o kućnoj odjeći, odnosno ogrtaču/dekici/hoodici sive boje.

Ovaj tek pristigli novitet dolazi s kapuljačom iz koje vire preslatke pink uši i rukavicama koje asociraju na preslatkog zeku.

Već zamišljamo one cozy trenutke gdje u svoja četiri zida odmaramo uz opuštajući filmski naslov i čašu kuhanog vina. Dekicu nismo spominjali jer vam uz novi Oysho ogrtač ista neće trebati, on će vas sasvim dovoljno ugrijati.

Kada baš zahladi, a vama se ne da pomaknuti iz udobnog naslonjača i upaliti grijanje, dodatno će vas utopliti mekane rukavice i kapuljača.

Novi ogrtač stvoren je za ljenčarenje po čitave dane (nadamo se da ste zapisali godišnji u prosincu) i vjerujemo da bi ga i Zekoslav Mrkva pristao nositi.

Sigurni smo da će se rasprodati u trenu (mi smo već pohrlili prema Oyshu) pa ako i vi želite jedan takav, možete ga pronaći po cijeni od 259,90 kuna!