FOTO by MNLY

Elegant

Predstavljamo MNLY – prvi domaći high-tech grooming brend!

admin 02. rujna 2020.

Kako brinuti za bradu i kosu od kuće?

U prethodnih nekoliko tjedana promijenili smo brojne životne navike, no brigu za bradu i kosu, nećemo! MNLY je prvi hrvatski high-tech grooming brend s anti-grey djelovanjem i molekulama za rast kose i brade.

Osam novih MNLY proizvoda namijenjeno je za cjelokupnu njegu suvremenog muškaraca.

U svijetu muške kozmetike, MNLY pruža jedinstveno rješenje za najveće probleme muškaraca. Suvremene formule materijalizirali smo u dvije zasebne kolekcije koje su usmjerene prema rješavanju dva ključna problema kod muškaraca: gubitak kose i pojavu sijedih. MNLY HAIR GROWTH i ANTI-GREY proizvodi u sebi sadrže aktivne sastojke koji istovremeno djeluju na uzrok i posljedicu.

Naša ANTI-GREY kolekcija koristi crni nano ugljik za instantno prekrivanje sijedih. Istovremeno ANTI-GREY molekule protiv sijedih djeluju tako da štite stanice melanocite od odumiranja, te djeluju na repigmentaciju nove kose.

ANTI-GREY kolekcija broji 5 proizvoda:

ANTI-GREY Tonik protiv sijedih za kratku kosu – 299,00kn
ANTI-GREY Tonik protiv sijedih za dugu kosu – 329,00kn
ANTI-GREY Šampon – 119,00kn
ANTI-GREY Gel za kosu – 109,00kn
ANTI-GREY Dnevna krema i aftershave – 129,00kn

MNLY proizvodi su bez alkohola i ne sadrže: peroksid, parabene i sulfate. HAIR GROWTH kolekcija koristi Adenozin koji učinkovito djeluju na gubitak kose i brade, ali bez negativnih nuspojava.

Uz DHT blokatore (cink, sabal palmu i reishi gljivu) te biotinoil tripetid-1, HAIR GROWTH kolekcija povećava omjer anagene i telogene faze rasta dlaka, učvršćuje vlas dlake za korjen i odgađa njezino otpadanje.

HAIR GROWTH kolekcija broji 3 proizvoda:

HAIR GROWTH Šampon – 119,00kn
HAIR GROWTH Tonik za rast kose – 229,00kn
HAIR GROWTH Dnevna krema I aftershave – 129,00kn

MNLY je dostupan diljem Hrvatske za narudžbe isključivo putem webshopa, no ako živite u Zagrebu potražite ga u Cremme Concept Storeu u Tkalčićevoj 21 i Nemečićevoj 8.