Pratite ovih nekoliko koraka za božanstven ambijent na terasi ili balkonu ovog ljeta!

Viktoria Mikulić 12. srpnja 2019.

Zašto i vaš eksterijer ne bi izgledao kao iz bajke?

Iako je ljeto već odavno počelo, vremenska prognoza ovih nam dana govori drugačije. No nemojte da vas to deprimira. Mi smo ovdje da vas inspiriramo kako da spremni dočekate visoke temperature i guštate u istima na svojoj terasi ili balkonu.

Budući da ovih dana ne možemo plivati, roniti i uživati u svim ostalim morskim aktivnostima, pokušat ćemo stvoriti opuštajuć ugođaj na svježem zraku gdje planiramo provoditi nadolazeće dane.

Ako ste mislili da je to posao za dizajnere eksterijera, ovdje smo da vas razuvjerimo. Uz nekoliko kreativnih savjeta, i vi možete imati stylish ambijent u kutku vašeg balkona ili terase.

Prvi korak koji morate napraviti je maknuti sve nepotrebno, odnosno počistiti terasu kako bi jasnije mogli isplanirati kamo što smjestiti.

Ovisno o tome je li vaš balkon veličine 5 kvadrata ili je riječ o nešto većem prostoru, razmislite o prigodnom namještaju poput vrtne sofe ili nešto manje fotelje.

To ne mora biti ništa skupo, većina namještaja na najljepšim Instagram fotkama napravljena je od peleta koje možete obojiti u nježne nijanse poput bijele ili sive. Uz njih možete dodati i pokoji tabure za goste.

Ako pak želite nešto živahniju atmosferu, namještaj svakako upotpunite ukrasnim jastučićima vibrantnih boja i cozy dekicom koja će vas grijati tijekom vjetrovitih ljetnih večeri. Za sve koji vole čitati, obavezno neka vam u blizini bude pletena kutija u kojoj će vas uvijek spremno dočekati omiljeno štivo.

Na pod možete postaviti maleni čupavi tepih i unikatne fenjere ili svijeće, a sa stropa neka vise okrugle lampice ili one popularnih oblika poput ananasa, jednoroga, flaminga i slično.

Na stolu servirajte pladanj svježe ubranog voća, a ukrasiti ga možete i vazom s mirisnim cvijećem.

Kako biste se u potpunosti mogli prepustiti trenucima uživanja, finalni touch svemu ovome bit će Raid spirale uz koje ne morate brinuti o nepotrebnim letećim neprijateljima jer će vam one cijeloga ljeta pružati zaštitu na otvorenom.

Za kraj, stavite sve četiri u zrak, lagano se hladite lepezom, pustite muziku i uživajte u omiljenim notama. P.S. Nemojte zaboraviti opaliti jedan Instagram selfie.

#bzzz IGRA DARIVANJA

Za potpuno uživanje ovog ljeta , u suradnji sa Sezona bzzz briga jednu sretnicu nagradit ćemo s Raid sprejem, spiralom za zaštitu na otvorenom, klopkom za mrave te selfie stickom i loptom na napuhavanje. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Raid proizvoda je Jadranka Maljković. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.