Poznati za koje ne biste nikad rekli da imaju piercing na škakljivom mjestu

Antonija Andabak 17. srpnja 2017.

Ovo su slavni koji su ukrasili tijelo jednim ili više piercinga, a mi izdvajamo onaj najškakljiviji ( vidljiv oku naravno ) - piercing na bradavici.

Celebrity današnjice su do sada pokazali toliko gole kože na razne načine da nam je potpuno neobično vidjeti ih zakopčane do grla, čak štoviše, u takvom izdanju dobivaju potrebnu dozu seksipila jer pogađate-ostavljaju mnogo mašti na volju.  Osim toga, toliko je drugih načina kojim mogu privući pozornost ali linija manjeg otpora radi čuda. Ovo su slavni koji su ukrasili tijelo jednim ili više piercinga, a mi izdvajamo onaj najškakljiviji ( vidljiv oku naravno ) – piercing na bradavici.

1.  Lenny Kravitz

Lenny Kravitz ima piercing na obje bradavice. Možda ste to i ranije primijetili, a možda vam je koncentracija pala s obzirom da je Lenny pokazao mnogo mnogo više od toga. Sjećate li se njegove nezgode na koncertu i slučajnog pokazivanja “ponosa” na pozornici uslijed energičnog nastupa? Naravno, donje rublje je apsolutno isključeno što se Lennyja tiče. Ako se ne sjećate, tu smo da vam osvježimo pamćenje.

View this post on Instagram

#tbt #throwbackthursday.

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz) on

2. Kylie Jenner

Poznata sestra iz klana Kardashian-Jenner također ima peircing na bradavici. Dok drugima takav način ukrašavanja tijela znači pripadnost određenoj supkulturi, nekako nam se čini da Kylie svojim piercingom želi jedino poručiti: “Stari, oči su mi tu dolje”.

3. Janet Jackson

Svi su se ( navodno i muški dio publike ) poprilično naljutili kada je Janet Jackson pokazali piercing bradavice i to prije čak deset godina. Takve “slučajne nezgode”se ne zaboravljaju, osobito ako je riječ o poluvremenu Super Bowla odnosno finala prvaka američke profesionalne lige NFL.

https://twitter.com/M_Laurelli/status/562236594355449856

4. Debra Jo Rupp

Teško da ćemo glumicu Debbru Jo Rupp , poznatiju kao Ericova majka iz humoristične serije “Lude sedamdesete”, gledati na isti način nakon ovog.

https://twitter.com/manlystuff69/status/692169644493381632

5. Rihanna

Zabavna činjenica: Rihannina pjesma “Bitch Better Have My Money” je originalno nazvana”Bitch Better Have My Money So I Can Buy More Nipple Rings.”

6.  Christina Aguilera

Kada je Christina Aguilera bila u svojoj “Dirty” fazi, odnosno u fazi gdje je dio njenog image-a bila neuredna kosa, vrlo oskudna odjeća, Christina je zapravo imala mnogo stranih objekata po svom tijelu, uključujući piercing na bradavici i piercing na vrlo intimnom području.

Slikovni rezultat za christina aguilera piercing nipple pinterest

 

7. Neil Patrick Harris

Poznati zavodnik iz humoristične serije”Kako sam upoznao vašu majku”, Neil Patrick Harris  ima divlju stranu i u privatnom životu.

7. Kristen Stewart

Kristen Stewart je izgleda ukrasila svoje tijelo na nezgodnom mjestu samo da bi provjerila može li naučiti novi izraz lica. Nismo sigurni da joj je uspjelo…

When bae is the last to know about your nip holes.

8.  Kendall Jenner

Najmlađa seka poznate seke Kim Kardashian nije mogla dozvoliti da sestra Kylie pokupi svu pozornost javnosti stoga je i ona odlučila probušiti bradavicu te ne propušta priliku pokazati piercing gdje stigne.

9.Christina Milan

Pjevačica Christina Milan je svoje bradavice probušila u reality show-u. Kad ne ide u  pjevanju…Uostalom, tko kaže da više nema zanimljih sadržaja na TV-u?

10. Amber Rose

Bivša  djevojka repera Kanye Westa nema problem s golotinjom te svoje fanove često počasti vrlo izazovnim fotografijama, stoga ne čudi izlazak iz kuće bez grudnjaka s piercingom na obje bradavice kao gotovo jedinim accessorize-om.

Slikovni rezultat za amber rose nipple piercing instagram