Poznati

Plesalo se i pjevalo do zore! Maja Šuput proslavila djevojačku večer u Beogradu!

Engineer 13. travnja 2019.

Kad se zaredaju djevojačke naših poznatih - iste ponekad ostavljaju bez teksta!

Jedna glamurozna djevojačka večer za drugom. Nedavno smo pisali o bachelorette party-ju Elle Dvornik, a jučer nas je fotografijama s djevojačke večeri poznate pjevačice počastila i Maja Šuput. Buduće mladenke obožavaju tematske partyje, pa je tako Maja odlučila da će njena biti “Bachelorette White Party” na kojem su svi nosili bijele odjevne kombinacije u kojima su izgledali vrlo “fancy“.

“Moj momački vikend počinje…tako nam Bog pomogao!“-napisala je Maja tagirajući veselo društvo u poliklinici u kojoj su dobili koktel vitamina (i očito veselja!) nagovještavajući ludi provod. Maja se gotovo nigdje ne pojavljuje bez svog najboljeg prijatelja i stilista, talentiranog novopečenog plesača – Marka Grubnića koji nije imao ništa protiv slatkih ružičasti majica u kojima su započeli “zagrijavanje”.

Društvo se uputilo u pravcu Beograda gdje su napravili “đir” neizostavnom limuzinom. Objavom te fotografije, komentatori su poželjeli saznati kada se udaje, međutim, Maja se na tu temu nije još uvijek oglasila, no vjerujemo da će i objava datuma biti jednako medijski popraćena kao i svaki veći event naših poznatih, a Maja zna kako privući pozornost.

Slavlje se nastavilo u klubu u kojem je pjevačica čest gost i koji se svojim interijerom uklopio u glamurozan događaj pa je sve bilo posuto šljokicama i balonima. Djevojke i Marko su odjenuli svoje najbolje kombinacije u bijeloj boji. Gdje je momačku večer proslavio njezin zaručnik Nenad Tatarinov, ne zna se ali nekako sumnjamo da je ičime mogao nadmašiti svoju buduću suprugu!