Promo

Petrićeva – novi centar zabave na Adventu u Zagrebu!

PR 07. prosinca 2018.

Ukusna hrana popraćena je jednako izvrsnom kapljicom!

Ulica Frane Petrića ove godine promijenila je svoje ruho – već poznata adventska lokacija sada je mala oaza vrhunske gastro ponude i bogate lepeze različitih craft piva i vrućih koktela!

 

Posljednjih nekoliko godina Zagrepčani su postali sve zahtjevniji pri izboru piva i gina. Upravo zato mnoge će oduševiti ponuda u prvom hrvatskom Gastro&Craft Streetu- Petrićevoj ulici.

Centar ponude čine craft piva hrvatskih i inozemnih pivovara te zanimljivi sezonski vrući kokteli na bazi gina, aperola, viskija i ruma.

Kako bi uživanje u vrhunskim pivima bilo potpuno ugostitelji su se pobrinuli da uz njih serviraju i odgovarajuće pivske specijalitete- u ponudi su rebarca u raznim umacima, burgeri s mesarskim kobasicama, gulaš, domaći grah te razne varijante hrvatskog i internacionalnog street fooda.

 

Nama je posebno za oko zapeo ‘Čvarker’ – specijalitet adventske kućice ‘Porker House’ koji će osvojiti i ona najzahtjevnija nepca. Umjesto standardne kobasice u hot dogu, ovaj burger od krumpirovog peciva  kobasica dolazi u kombinaciji s čvarcima,

Petrićeva ulica idealno je mjesto za sve one koji na ovogodišnjem Adventu žele isprobati nešto drugačije i pritom se dobro zabaviti, a za zaljubljenike u craft pivo, koktele i foodije nezaobilazna je postaja zagrebačkog Adventa!