Pašmine jarkih boja kao omiljen accessories nježnim odjevnim kombinacijama!

Viktoria Mikulić 14. prosinca 2018.

Modni dodaci ili oslikana umjetnička platna? Freywille je spojio sve u jedno...

Prosinac, niske temperature i snijeg – krajnje je vrijeme za promjenu garderobe (pritom mislimo na one koji su, baš poput nas, još prošlog tjedna tražili posljednje zrake sunca te nosili laganiju odjeću). Iako mnogi tvrde da zima i modu ne idu pretjerano zajedno, mi se ipak ne bismo s time složili.

Bez obzira na lošu prognozu, modnih kombinacija ovog prosinca definitivno ne izostaje, posebno kada je riječ o accessoriesu koji je uvijek vidljiv. Nakit, torbica ili šal razigranih nijansi definitivno će svaki outfit učiniti elegantnijim, a ono što nosite ispod bundice ili zimske jakne i nije previše bitno.

Mi smo se ovog puta bacili u potragu za pašminama čije su nas boje i detalji impresionirali, no i mogućnost nošenja na nekoliko maštovitih načina.

Freywille pašmina s dva lica idealan je modni dodatak, ali i poklon, velike transformativne moći ograničene samo vašom maštom. Izrađena od najfinije prirodne kašmirske vune i svile očarava nježnošću i vrhunskim ručnim tkanjem.

Njezine prelijepe jarke boje odlično će istaknuti vašu osobnost, a možete ju nositi na bezbroj načina: opušteno vezanu oko vrata, elegantno prebačenu preko dekoltea ili blago spuštena na ramena.

Za sve nježnije duše, u raskošnom asortimanu pronaći ćete i nešto svjetliju nijansu pašmine koja dolazi u kombinaciji puderasto roze i sivkasto-plave boje.

U pristiglim zimskim danima ugrijte se uz dašak svevremenskog luksuza u najnježnijem zagrljaju Freywille pašmine.

 

Ove jedinstvene FREYWILLE pašmine možete isprobati u zagrebačkom butiku na adresi Preradovićeva 2, a za dodatne informacije o FREYWILLE modnim dodacima možete posjetiti FREYWILLE Online Boutique na https://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb.