Parov Stelarova fuzija glazbe i filma

Viktoria Mikulić 01. veljače 2017.

Stelar najavljuje novi album, a bend će predstaviti pjesme s albuma"The Burning Spider"na svim većim festivalima i koncertima diljem Europe

Prepoznatljivost i kvalitetu svoga rada najbolje je dokazati kroz ljubav obožavatelja, a Parov Stelaru ih ne nedostaje. Gotovo 12 500 austrijskih fanova podržalo je svog lokalnog heroja i uz veselje i ples započela je “The Burning Spider” turneja u rasprodanoj bečkoj Stadhalle dvorani. Svjetskom turnejom Stelar najavljuje novi album, a bend će putovati od Australije i Novog Zelanda sve do najvećih europskih festivala i velikih koncerata od Londona i Pariza do Berlina i Zagreba.

Nastup je u potpunosti redizajniran i uključuje pjesme s novog albuma “The Burning Spider” kao što su Grandpa’s Groove, Mama Talkin’ i Cuba Libre. Očekujte spoj Muddy Waters i Lightnin’ Hopkins bluesa s prepoznatljivim Parov Stelar zvukom, ogoljene akustične interludije i reinterpretaciju Stelarovog klasika Nosferatu. Naravno, neizostavni će biti i hitovi poput All Night i Booty Swing.

Samo dva tjedna nakon zagrebačkog nastupa, Parov Stelar će objaviti album ”The Burning Spider” kojeg promovira na ovoj istoimenoj turneji.

Jedna od najpoznatijih Parov Stelarovih skladbi, “Booty Swing”, dobila je još jedno, hvale vrijedno priznanje. Pjesma je uključena u dodjelu Oscara kao glazbena podloga foršpana za višestruko nominirani film “Florence Foster Jenkins” sa Meryl Streep i Hugh Grantom u glavnim ulogama.

Požurite po svoje ulaznice za zagrebački koncert u Domu Sportova i postanite dio neponovljive “The Burning Spider” turneje. Ulaznice potražite u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Dallas Music Shopu Rijeka i Dallas Recordsu (Zagreb, Paromlinska 49/1).