Ovo je najskuplji lak za nokte u cijelome svijetu!

Viktoria Mikulić 12. siječnja 2018.

Koliko mjesečno trošite na manikuru? Pretpostavljamo do 150 kuna za trajni lak? Ili možda 250 ako želite imati gel koji je dugotrajniji?

Sada zamislite da manikura po jednom noktu košta 2000 funti, tj. 22 000 funti ako želite kompletnu manikuru (možda bismo samo palac obojali), a za kućnu upotrebu, bočica se prodaje za 185 000 funti.

Jedan od najpoznatijih dizajnera nakita, Azature Pogosian iz Los Angelesa, koji se specijalizirao za crne dijamante, lansirao je najskuplji lak za nokte te pritom šokirao (pozitivno ili negativno, prosudite sami) apsolutno sve.

Zašto je tako skup? Pogađate? Lak sadrži 267 karata crnih dijamanata. Također ima poseban način primjene i samo ga nekoliko ‘celebrity’ manikera koristi u svijetu.

Ako niste spremni potrošiti četvrt milijuna dolara na bočicu, uvijek biste mogli dobiti samo manikuru, koja je kao što smo već spomenuli, “samo” 22.000 funti. No više od svega nas zanima, ako je zaista netko voljan dati tolike novce za ovu ‘bizarnu ‘stvar’, pere li uopće ruke nakon manikure jer to bi bila prava šteta, zar ne?