Ove sestre nevjerojatno nalikuju Kim Kardashian i Kylie Jenner!

Antonija Andabak 25. kolovoza 2017.

Sestre Sonia i Fyza Ali tvrde da sličnosti nema, no pogled na Instagram profil govori drugačije!

Sestre Kardashian-Jenner imaju uistinu prepoznatljiva lica u showbizz svijetu stoga nas je uistinu zaprepastila sličnost ovih dviju blogerica iz Dubaija koje fanovi KJ klana često zaustavljaju radi fotografiranja i autograma.

View this post on Instagram

👻 snapchat: Soniafyza

A post shared by Sonia + Fyza (@soniaxfyza) on

Sonia i Fyza Ali, koje na svom Instagram profilu @soniaxfyza imaju vojsku od 670,000 followera, dvije su sestre odrasle u Engleskoj, a danas su svoje mjesto pod suncem kao makeup artistice, pronašle u Dubaiju.

https://www.instagram.com/p/BKlVdjVjpi9/ –

I dok su sestre postale poznate zbog svoje nevjerojatne sličnosti sa sestrama Kim i Kylie, one tvrde da ne vide sličnost.

“Naša obitelj i bliski prijatelji koji nas viđaju gotovo svakodnevno kažu da nema sličnosti” – izjavile su sestre. “U Americi gdje nas ne poznaju, ljudi konstantno pokazuju prstom na nas i to jedino kada se pojavimo zajedno.

Sestre, tursko-iračkih korijena, samostalno su izgradile svoj put i ime kao profesionalne makeup artistice specijalizirane u tutorijalima za žene na području Bliskog istoka.

https://www.instagram.com/p/BWh_SYFFl8B/

Njihovi visoko profesionalni angažmani doveli su ih Kardashian-Jenner klanu prije nekoliko godina. Iako sestre inspirira što je reality TV obitelj izgradila carstvo za sebe, također su priznale kako uvijek izbjegavaju kontakt očima ako se s poznatim sekama sretnu na nekom od evenata.

View this post on Instagram

@glamglowme event 💕 #Glamglow #hellohelwa

A post shared by Sonia + Fyza (@soniaxfyza) on