Ove jedinstvene make up četkice u obliku jednoroga mijenjaju boju!

Viktoria Mikulić 24. kolovoza 2017.

Beauty brend koji nas ne prestaje iznenađivati!

Kada je britanski brend ‘Unicorn Cosmetics’ prvi puta izašao na tržište i lansirao prekrasan dizajn sa spiralnim rogom i paperjastim četkama, zaljubljenice u beauty svijet ostale su zapanjene.

Tvrtka je zatim vrlo brzo proizvela prekrasne četkice sa dizajnom sirena koje su rasprodane istog trenutka. Nisu li čarobne?

https://www.instagram.com/p/BX54iVQg0U4/?hl=hr&taken-by=unicorncosmeticsuk

Nakon toga, bilo je teško zamisliti da bi ih itko ikada mogao nadmašiti, no upravo su dobili izvrsnu konkurenciju – sami sebe.

Pronašli su način da nas ponovno impresioniraju s novim četkama koje su osmislili. Već sada pripremili su 5 make up četkicaa za Halloween. Pa po čemu su toliko posebne? Naime, ove zanosne četke u obliku jednoroga mijenjaju nijanse od boje kositra do sjajno brončane te pritom u svaki dom unose pravi jesenski ugođaj. Ne vjerujete nam? Pogledajte ih u akciji.

A kao da to nije bilo dovoljno, ovaj set od pet četki – objavljen na prvu godišnjicu brenda – bit će zapakiran u vrećicu u obliku lijesa. To je tako savršeno jezivo. Iako još nema riječi kada bi ove četke trebale izaći na tržište, predlažemo da budno pratiti njihov Instagram jer predosjećamo da će do kraja listopada već biti dostupne.