Ovaj mini inovativni proizvod rješava sve vaše Nutella probleme!

Antonija Andabak 04. ožujka 2018.

Svi smo se barem jednom našli u očaju pokušavajući uhvatiti zadnje što je ostalo u teglici Nutelle. Zato smo našli rješenje kako ukloniti taj slatki problem!

Nutella na dnu teglice pomalo je tužan znak – ne samo zato što nestaje tog divnog namaza nego nas sve pomalo baca u očaj spoznaja da ne možemo pokupiti svu preostalu Nutellu, a svjesni smo da je ima dovoljno za pošteni premaz preko kruha ili palačinke!

Naravno, istinske ljubitelje Nutelle ništa neće zaustaviti pa upotrijebe i prste ne bi li dosegli što god je ostalo na dnu ili sa strane, ali i takvi pokušaji često završavaju neuspješno ili bolno.

Upoznajte Mini Supoon, čudotvornu i korisnu inovativnu žlicu/špatulu koja rješava sve Nutella probleme i svodi rizik ozljede prstiju na minimum.

Fleksibilna žlica idealna je za struganje zadnjeg kremastog namaza, zahvaljujući jedinstvenom izgledu žlice, dizajniranom u obliku školjke.

Mini Supoon, $9.95

Ne samo da vam može poslužiti za dosezanje ostataka Nutelle, nego je savršeno upotrebljiva i za teško dostupna mjesta poput džema, meda ili bilo kojeg drugog proizvoda ambalažiranog u teglice.