Ovaj matte ruž proglašen je najboljim tamnim ružem i nevjerojatno je povoljan!

Antonija Andabak 30. travnja 2018.

Taman ruž za usnice čini naše lice profinjenijim, a ova je nijansa po kriterijima čitateljica proglašen najboljim u 2018.godini!

Iako se polako privikavamo na vesele i vibrantne boje, ipak se mnoge djevojke neće odreći omiljene tamne boje ruža za usne. Ruž boje crnog vina ili one nijanse koja svojim odsjajem daje mističnu ljubičastu boju, izbora je bilo na pretek.

Istražili smo koja je nijansa ruža bila apsolutni hit među ljubiteljicama tamnih usana, te smo zaključili da je sve ovacije pobrao Golden Rose Velvet Matte ruž za usnice br. 23. Predivna tamna nijansa ruža kremaste je teksture te se lako nanosi kistićem ili direktno na usnice. Potrebno je popraviti ga nekoliko sati nakon nanošenja upravo zbog kremaste teksture koju možete fiksirati i povećati dugotrajnost nanoseći olovku za usnice u istoj nijansi.

https://www.instagram.com/p/BB8CtIMuq8T/?hl=hr&tagged=goldenrose23

Ono što svakako cijenimo kod ruževa jest činjenica da usnice ujedno i hrani i hidratizira, stoga se ne trebate brinuti hoće li vam usnice dodatno isušiti. Cijenom od 39,90 kn slobodni smo sugerirati kupovinu i više od jedne nijanse. Iste možete naručiti na njihovoj web stranici .