Ova fotografija bivše bodibilderice šalje značajnu poruku

Antonija Andabak 27. srpnja 2017.

Transformacija često asocira na one ljude koji su izgubili kile. Međutim, ova djevojka je podijelila s javnosti mnogo više od same transformacije

Bivša bodibilderica Jolene Jones objavila je set prije i poslije fotografija kako bi potaknula druge ljude koji je prate i koji će na bilo koji način pronaći put do njene poruke, da vole i poštuju sami sebe, da svakim danom razvijaju ljubav prema sebi.

Body builder to body lover. This isn't your typical transformation photo. I went from being controlled by my grueling…

Gepostet von Jolene Nicole Jones am Samstag, 1. Juli 2017

 

Na lijevoj fotografiji prikazana je Jones u vrijeme aktivnog bavljenja bodybuildingom, dok desna fotografija pokazuje kako izgleda danas. U suštini, Jolene piše kako je biti vitka i definirana figura koju usko prati osjećaj kompetitivnosti, nisu zapravo činile sretnom. “Ljudi bi na prvi mah moj današnji izgled definirali zapuštenim, no sreća doista nema cijenu”, kaže Jolene.

Također, bivša ovisnica o treniranju kaže da je sada napokon pronašla sebe i shvatila da ima više strasti i afiniteta prema drugim stvarima u životu, bilo da je riječ o planinarenju ili uživanju u pivi s prijateljima. “Pločice na trbuhu nisu me činile sretnom osobom. Pratio me konstantan osjećaj da ne vrijedim dovoljno i da se moram dokazivati. Sviđa mi se ova sadašnja predivna Jolene koja dopušta sebi da uživa u životu i sadašnjem trenutku!” Poruku koju šalje svima koji se trenutno nalaze u sličnoj borbi u ponalasku sebe i životnog balansa.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153933032750049&set=a.10150221168120049.344462.630740048&type=3&theater

Gepostet von Jolene Nicole Jones am Montag, 17. Juli 2017

Komentari ljudi koji su vidjeli moju objavu na kojoj sam sada napokon ono što jesam, doista su ohrabrujući: ” Sve je u balansu i pronalaženju zadovoljstva u životu”, “Ona je lijepa na bilo koji način”, “Čestitam na pravoj ljubavi prema sebi i dopuštanju da budeš ono što jesi”, samo su neki od komentara.

Jones je lijepo zaključila u svom postu objavljenom na društvenoj mreži Facebook: “Moja vrijednost je težina onih s kojim sam se okružila  i veličina smješka na mom licu!”