Osvoji Ecoffee šalicu za kavu

Viktoria Mikulić 04. siječnja 2017.

BioRoot – Ecoffee šalice za kavu su jednostavno MUST HAVE, a krase ih sljedeće karakteristike: Šalice su proizvedene iz prirodnog materijala – bambusovih vlakana, odnosno u njima nema plastike niti štetnih tvari koje sadrži plastika. Šalica je čvrsta, a istovremeno lagana, drži temperaturu kave ili čaja do sat Vremena, može se bezbroj puta upotrijebiti, održava […]

BioRoot – Ecoffee šalice za kavu su jednostavno MUST HAVE, a krase ih sljedeće karakteristike:

  1. Šalice su proizvedene iz prirodnog materijala – bambusovih vlakana, odnosno u njima nema plastike niti štetnih tvari koje sadrži plastika.
  2. Šalica je čvrsta, a istovremeno lagana, drži temperaturu kave ili čaja do sat Vremena, može se bezbroj puta upotrijebiti, održava se pranjem u perilici (i šalica i poklopac).
  3. Poklopac je od silikona i dobro zatvara šalicu tako da tekućina iz nje ne može curiti. Na poklopcu je jedna mala rupica koja služi za podtlak i kroz nJu može iscuriti nekoliko kapi ako se šalica prevrne u torbi, ali zaista par kapi.
  4. Ova šalica ima ekološku funkciju – njenim korištenjem smanjujete upotrebu plastičnih šalica za coffee-to go koje ćete dobiti u kafićima kad kupujete kavu za van. Ako šalica nije plastična, onda je to poklopac i žličica koji tada završavaju na odlagalištima plastičnog otpada i zagađuju okoliš. BioRoot

Korištenjem ECOFFEE šalice za kavu ili čaj doprinijet ćete svom zdravlju i zdravlju svog okoliša!  ?

 

IGRA DARIVANJA

Drage naše, budući da nas redovito čitate, znači da uistinu volite jednostavnu eleganciju, odnosno ništa umjetno jer svaka od vas je unikat i najljepše ste upravo onda kad ste i najprirodnije. Kako bi ostale u trendu, u suradnji s BioRoot, jednu sretnu natjecateljicu nagrađujemo neodoljivom Ecoffee šalicom za kavu/čaj koja je napravljena samo od prirodnih materijala. Vaš zadatak je:

  1. Like na FB Elegant.hr
  2. Like i Share na FB objavu

Igra darivanja traje do petka, 06.01 do 12h. Sretno ?

Sretna dobitnica je…negdje u članku 🙂 Molimo sretnu dobitnicu da nam se javi na viktoria@elegant.hr.