Osjećajte se kao sirena u ovoj kući u obliku morske školjke

Engineer 28. svibnja 2019.

Pronašli smo preslatku kuću za sirene i sve one koje to žele postati

Ako vas je kao male inspirirao Disneyev klasik “Mala sirena” i oduvijek ste hitjeli biti u njenim perajama, plivati na dubini oceana i živjeti u kući od morskih školjaka i koralja pronašli smo pravu stvar za vas.

Možda nećete dobiti i peraje sirene i plivati u oceanu, ali imate prilike osjetiti kako je živjeti u kući koja je dizajnirana za sirene. Dvije sobe, kuhinja, terasa i bazen, sve obasuto školjkama i koraljima, a konstrukcija same kuće, kao i namještaj unutar nje u obliku je motiva iz popularnog crtića.

Koliko god ova kuća izgledala bajkovito i nestvarno ipak postoje i neki problemi, konkretno – dva. Ako ne možete smisliti male guštere koji se na ovom mjestu mogu pronaći na svakom koraku zaboravite na sve svoje snove o sireni.

Također, kuća je toliko interesantna da se zna dogoditi da znatiželjni turisti preskaču kako bi fotografirali kuću, a ujedno time krše vašu privatnost i mir.

“Kuću-školjku” pronašli smo na Airbnb-u, nalazi se u Mexicu i cijena noćenja je 235$, a budući da u kući mogu biti 4 sirene, cijena je zanemariva.