Originalan blagdanski poklon za sve kavoljupce!

Viktoria Mikulić 10. prosinca 2018.

Mulled Wine, Christmas Pudding ili Mint Chocolate – koju kavu ti biraš?

Zakoračili smo u posljednji mjesec u godini – prosinac, po mnogima najljepše razdoblje kada zaboravljamo na sve ono loše i pamtimo samo lijepe trenutke koje smo doživjeli. Iako se svi trudimo biti dobrog raspoloženja, trudeći se pritom smanjiti stres i užurban način života, jedino što bismo promijenili je da pred kraj godine dan traje barem malo duže te da ne moramo ustajati dok je vani još noć. Za sve spavalice, na tragu smo rješenja kako se ove zime lakše jutrom buditi.

Ako ste jedni od onih koji ne otvaraju oči dok ne okuse prvi gutljaj kave, onda znamo što bi vas moglo razveseliti. Pronašli smo instant kavu čiji je miris već sasvim dovoljan da ustanete iz kreveta potpuno odmorni.
Hrvatska web trgovina BioROOT u svojoj ponudi ima širok asortiman Beanies kava s okusom, a u ovo blagdansko vrijeme uvrstili su i nove okuse.

Naša tri favorita definitivno su Mulled Wine, Christmas Pudding i Mint Chocolate, no tu su još neki zanimljivi okusi poput Chocolate Orange, Cookie Dough, Creamy Caramel, Coconut Delight i slično.

Uz ove britanske kremaste kave uživat ćete u svoja četiri zida. Bez obzira hoće li vam uljepšati jutra ili ćete iza posla u udobnom naslonjaču, prekriveni dekicom uživati u svojim omiljenim okusima, na vama je da samo da odaberete svoj omiljen okus kao i vrijeme kada ćete ih iskušati.

Ako su vas ove fotke dovoljno očarale, onda svakako zavirite u poznatu hrvatsku web trgovinu BioROOT gdje vas čeka bogata ponuda Beanies kava s okusom, kao i ostalih jedinstvenih proizvoda.

Za sve aktualnosti, također pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

 

#kavoljupci IGRA DARIVANJA

U suradnji s hrvatskom web trgovinom BioROOT , 3 sretnice nagradit ćemo jednom od kremastih Beanies kava zanimljivih naziva: Mulled Wine, Christmas Pudding i Mint Chocolate. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica kave s okusom ‘Mulled Wine’ je Tihana Cvitešić. Kavu s okusom ‘Christmas Pudding’ osvojila je Kristina Krip, a ‘Mint Chocolate’ dobila je Tajana Vidas Višnić. Molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.