FOTO by NeoVision

Modni dodaci

Optika NeoVisioN – nezaobilazno mjesto u Novom Zagrebu za sve koji žele najkvalitetnije naočale!

Viktoria Mikulić 22. studenoga 2023.

Ova optika je jedinstvena iz nekoliko razloga...

Zavirili smo u novootvorenu optiku NeoVisioN koja se nalazi u Novom Zagrebu, točnije na platou Mamutice na adresi Božidara Magovca 31.

Već sada je jedna od omiljenih kvartovskih dioptrija za odrasle i djecu iz nekoliko razloga. Vodi je optičar i optometrist sa 10 godišnjim radnim iskustvom, čiji je primarni zadatak besplatna kontrola vida koja se odnosi na mjerenje dioptrije.

Nadalje, 2 puta tjedno unutar optike zateći ćete i doktoricu kod koje se može obaviti kompletan oftalmološki pregled vida za odrasle i djecu, koji je besplatan uz kupnju naočala.

Oftamološki pregled obuhvaća:

 • Pregled očne pozadine (fundusa), koji može otkriti na prvom mjestu stanje mrene, ali i druge razloge problema sa vidom,
 • Pregled očnog tlaka
 • Određivanje dioptrije

Neki od brendova naočala koje možete pronaći unutar njihovog asortimana su: Police, Fila, Furla, Yalea, Solano, Etnia Barcelona, Guess, Tommy Hilfiger.

Bitno je spomenuti i veliki izbor CLIP ON dioptrijskih okvira za sunce, bilo da ste u potrazi za onima s 1 CLIP ON nastavkom ili s čak 3 CLIP ON nastavka (svi CLIP ON nastavci za sunce su polarizirani).

RECIKLIRAJ I OSTVARI POPUST TIJEKOM ČITAVE GODINE

Nadalje, ovdje možete pronaći progresivne naočalne leće proizvedene u Hrvatskoj, a također i reciklirati stare dioptrijske okvire i sunčane naočale te pritom ostvariti 20% popusta.

BLACK FRIDAY PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA

U njihovoj poslovnici već je krenuo Black Friday, i to ne bilo kakav nego onaj poučen američkim standardima s odličnim akcijama.

Na već snižene modele sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, osigurali su popuste koje jednostavno nećete moći ignorirati. Ako se pitate kada je savršeno vrijeme za kupnju sunčanih naočala, to je upravo ovaj trenutak.

Vrijeme leti i ljeto će stići prije nego što mislite, a već i s prvim sunčanim proljetnim danima možete izvaditi svoje krasotice. Također, za sve one koji su u potrazi za dioptrijskim okvirima, Black Friday idealna je prilika za promjenu.

Od petka 17.11. pa sve do 30.11. očekuju vas sljedeći popusti:

 • -50% na SVE sunčane naočale
 • -50% na SVE dioptrijske okvire

*za kupnju kompletnih naočala (okvir+stakla)

 • -20% na naočalne leće
 • -25% na progresivne naočalne leće
 • kompletne dioptrijske naočale već od 39€
 • polarizirane sunčane naočale već od 59€

Također, izvrsna je vijest da prvih 50 kupaca s iznosom računa iznad 100€ dobiva i poklon iznenađenja!

Vjerujemo da su ovo već sasvim dovoljni razlozi da se još danas uputite u optiku NeoVision i osigurate predivan model naočala po super cijenama.

Njihov moderan i prostran ambijent u kombinaciji sa stručnim osobljem i raskošnim asortimanom renomiranih brendova dobitna su kombinacija koja privlači kupce, a sigurni smo da će privući i vas.

U nastavku pogledajte radno vrijeme poslovnice kao i njihove kontakte:

 • Ponedjeljak, Srijeda i Petak 08:30 – 16:00
 • Utorak i Četvrtak 14:00 – 19:00 (ove dane su kompletni pregledi liječnice od 15:00-18:30).
 • Subota 9-13

01/7881-463 / 099/4717-057

Više detalja o optici NeoVisioN- Centru za Vaš vid potražite na njihovim društvenim mrežama Facebook i Instagram.