Omiljen ‘mini’ melem u šarmantnim pastelnim teglicama!

Viktoria Mikulić 15. veljače 2019.

Mini melem zasjao u sasvim novom, proljetnom ruhu!

Melem, oduvijek poznat kao najpraktičnije rješenje za njegu osjetljive i isušene kože, sada dolazi u novom pastelnom pakiranju.

Mini izdanje posebno volimo jer ga uvijek možemo nositi sa sobom budući da stane i u najmanju torbicu. Bez obzira bili kod kuće, na putovanju ili u šetnji gradom, Melem je u svakom trenutku uz vas.

Tri nove, pastelne boje smisleno su odabrane. Upravo one simboliziraju sve što Melem desetljećima predstavlja u njezi – ružičasta kao simbol najnježnije njege, moćna zaštita krije se u ljubičastoj, dok je tirkizna simbol umirujućeg učinka koji Melem uvijek pruža vašoj koži.

Svaki puta kada pogledate svoju pastelnu teglicu, imat ćete osjećaj da je proljeće već stiglo. Ljubičasta, ružičasta ili tirkizna – koju god nijansu odabrali, vaše usne bit će zaštićene na svakom koraku.

Mi svakako sugeriramo da odaberete onu koja će vam obogatiti svakodnevne Melem rituale, kao i trenutke uživanja u beskompromisnoj njezi.

Nove pastelne Melem teglice potražite na policama drogerija, specijaliziranih trgovina, ljekarni te velikim formatima trgovina po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 22,90 kuna.