Novi božanstveni okus Baileysa stvoren za sve vegane!

Viktoria Mikulić 28. veljače 2018.

Tek je početak godine, a nama se čini da smo već dosegli vrhunac sa slatkim delicijama poput ove!

Nakon što su izašli Kinder Bueno sladoled i M&M’s namaz, mislili smo da nas više ništa ne može toliko impresionirati, ali sa svakim novitetom sve se više iznenadimo. Baileys je upravo lansirao na tržište novi okus – 100% veganski.

Izvorni recept Baileysa je kombinacija godinama starog irskog viskija, svježe mliječne kreme, kakaa i vanilije. Iako za ovu božanstvenu mješavinu možemo reći da je zaista potpuni pogodak koju su zavoljele mase diljem svijeta, nažalost tu je i puno onih koji ne smiju ili iz nekog razloga ne žele jesti mliječne proizvode. Zato je Baileys konačno našao rješenje za sve vegane i osmislio potpuno novi okus: Baileys Almande.

Novo piće dolazi kao mješavina slatkog bademovog ulja, zdrobljenih badema, šećera iz šećerne trske i pročišćene vode s dodatkom prave vanilije. Baileys Almande u potpunosti je vegan friendly jer ne sadrži nikakve mliječne proizvode, kao ni tragove glutena. Dok jedna čašica originalnog Baileysa sadrži 130 kalorija, novi Baileys po jednom posluživanju iznosi 67 kalorija.

O ovom senzacionalnom piću već se neko vrijeme priča, no tek sada dolazi na police velikih britanskih supermarketa. Jedan od ponosnih trgovaca je već svima poznata Asda koja od sutra, 01. ožujka u svoju bogatu ponudu uvrštava novi Baileys po cijeni od 16£.