FOTO by adidas

Elegant

Nove adidas tenisice s Mickey Mouse detaljima za cjelodnevnu igru!

Daria Lovrić 16. siječnja 2023.

Disney model za najslađa stopala izgleda neodoljivo...

Budući da se dječje stopalo neprestano razvija i raste, kod odabira novog modela za naše najmlađe osim izgledom, vodimo se i kvalitetom obuće.

Kako bi njihov hod bio ugoban i pravilan prednost dajemo modelima renomiranih brendova koji svake sezone lansiraju neodoljive primjerke.

Jedan od njih je svakako adidas koji je poznat po svojoj vrhunskoj kvaliteti, ali i dječjim modelima u Disney izdanju.

Nove Disney adidas tenisice za naša najslađa stvorenja!

Disneymanija je zahvatila adidas dječju obuću, a nama je za oko zapeo preslatki slip-on model tenisica. Riječ je o klasičnom dječjem modelu vrhunske udobnosti od mekanog tekstila s fleksibilnim bijelim potplatom.

adidas Mickey Mouse tenisice
adidas Mickey Mouse tenisice

Osim kvalitete, adidas ne zaboravlja na predivan dizajn koji će obožavati svako dijete. Grafika prednjeg dijela adidas tenisica prikazuje Disneyevog omiljenih junaka Mickeyja Mousea u veselom trku u crno-bijeloj kombinaciji koja čini savršen kontrast na plavoj podlozi.

Razigrani model krasi šarolika paleta boja poput žute, crvene i zelene boje. Ovaj slatki par savršen je izbor za suhe i toplije dane, a u njemu će vaš mališan neometano trčkarati i uživati u istraživanju i igri na otvorenom.

Njihova cijena iznosi $52, a više detalja o preslatkom modelu iz kojih se vaši najdraži neće izuvati, možete saznati klikom na adidas web stranicu.