Promo

Nova Gucci kolekcija naočala modni je imperativ ove jeseni

PR 01. prosinca 2018.

Press konferencija nikad nije izgledala tako dobro kao u novoj Gucci kampanji za naočale u sezoni jesen/zima 2018.

Vizuali koji na najbolji mogući način interpretiraju glamur i luksuzni stil 70.-ih godina prošlog stoljeća s potpisom fotografa Colina Dogdsona, najavili su novu kolekciju koja je upravo stigla na police Optike Anda. Obraćajući se medijima ispred retro mikrofona, modeli su styling savršeno zaokružili novim modelima naočala koje dizajnom i naglašenim okvirima daju posebnu sofisticiranu dozu svakom looku.

 

Dizajneri ovog talijanskog brenda iz sezone u sezonu rade na tome da svoje ljubitelje na ostave razočaranima, što im itekako polazi za rukom. I ove su sezone uspjeli iznenaditi inovativnošću svog dizajna, ali i raznovrsnošću ponude unutar kolekcije. Već prvi pogled na novu Gucci kolekciju jasno potvrđuje da se trend mikro sunčanih naočala nastavlja i dalje, dok se na velika vrata vraćaju i oversized naočale. Retro modeli su i dalje sveprisutni, ali u kombinaciji s modernim detaljima, koji svaki model čine posebnim.

Upečatljivi detalji i stakla u raznim nijansama zaštitni su znak i ove Gucci kolekcije. Tako će odvažne trendsetterice sigurno obožavati nove mikro mačkaste naočale s kristalnim detaljima na njima, koji su stvoreni za privlačenje pogleda slučajnih prolaznika. Jednostavne okrugle oversized crne naočale osvojit će klasičarke dok će neobični pravokutni oblik novih naočala s minimalističkim metalnim okvirom i zanimljivom bojom leće oduševiti sve koji se vole igrati s modnim detaljima.

Pravokutni oblici vladaju novom kolekcijom popularnog branda, no i sve ostale atraktivne modne poslastice iz Gucci svijeta razveselit će posjetitelje Optike Anda. Ni dioptrijske naočale nisu zanemarene u novoj Gucci kolekciji. Za sve obožavatelje talijanskog branda tako se u ponudi nudi jednostavan model sa zanimljivim ručkama u raznim bojama i jedan s naglašenim okvirima.

U modnome svijetu Gucci je ime koje već dulji niz godina uživa veliku popularnost, a svaka kolekcija naočala ovog branda očarava i postaje apsolutni modni imperativ sezonama. Za uzbudljivu jesen i ulazak u 2019. godinu pobrinuli su se novom kampanjom koja priziva vječna retro vremena i kolekcijom koja će zasigurno zaživjeti na ulicama.

Dostupnost najnovijih kolekcija naočala branda Gucci, ali i ostalih renomiranih svjetskih brandova te stručnost i vrhunska usluga, samo su neke od karakteristika kojima se Optika Anda može pohvaliti.