Niki – miris za automobile idealan je suputnik u svakoj vožnji!

Viktoria Mikulić 22. ožujka 2018.

Osvojili su nas maleni čovječuljci uz koje će svaki auto posebno mirisati!

Zbog poslovnih i drugih obveza, dio dana provodite u automobilu? Često se dogodi da tijekom vožnje upadnete u gužvu iz koje se ne možete izvući barem sat vremena?

Nakon napornog radnog dana, više vas ni glazba u automobilu ne može opustiti? Mi vam možda ne možemo pomoći da čim prije stignete kući, ali vam put do doma barem malo možemo olakšati.

Uz malenog dizajnerskog čovječuljka u boji pod nazivom Niki, vaš automobil može mirisati točno onako kako vi to želite. Ono što je najvažnije, nisu jednokratni već sadrže bezalkoholno punjenje EVA mirisa koje se može mijenjati ovisno o mirisu koji preferirate, što je idealno ako planirate putovanje na neku dužu destinaciju.

Mirisi za automobile

Ovi preslatki mirisi za automobile dolaze u više boja kako bi svatko odabrao baš onog koji će savršeno odgovarati interijeru automobila. Postavljaju se na ventilaciju Vašeg automobila i tako ispuštaju odabrani miris tijekom vožnje.

Mirisi za automobile

Niki mirisi za automobile izvorno su dizajnirani i proizvedeni u Italiji, no mogu se pronaći u splitskoj trgovini Bottoni Lige ili putem njihovog web shopa.

Mirisi za automobile

Osim toga, u raskošnoj ponudi imaju i ostale jedinstvene mirise za automobile, poslovne prostore i domove.

 

Također, tu su još i egzotični mirisi za prostore, ormare, zatim mirisne vrećice, difuzori, voskovi i mirisne svijeće, a sve na prirodnoj bazi bez alergenata.

Mirisi za automobile

U širokom asortimanu renomiranih proizvođača kao što su Mr & Mrs Fragrance, Durance, Village Candle, Kringle Candle možete pronaći cvjetne, vodene, orijentalne, drvene, voćne, zelene mirise kao i one prema godišnjem dobu.

Mirisi za automobile

Niki mirisi za automobile i nas su očarali te smo mi svoj primjerak već nabavili. On dolazi u crnoj boji sa zlatnim točkicama i bit će nam savršen suputnik tijekom svake vožnje. Kako bi i vi pronašli svog mirišljavog prijatelja, zavirite u njihovu web trgovinu gdje vas čeka široka paleta boja Niki i ostalih mirisa za automobile, domove i poslovne prostore. Za još više vizuala možete posjetiti njihovu Facebook stranicu i Instagram profil.

Mirisi za automobile

###

Bottoni Lige malo je obiteljsko poduzeće nastalo 1999. godine s glavnom djelatnošću pozamanterije (šivanje, pletenje, kukičanje). Zanimljivo ime dolazi kao spoj riječi ‘botuni’ što znači dugmad i prezimena Ligutić. Sjedište im je u Splitu, na adresi Vinkovačka 23/A.

Mirisi općenito, dokazano jako utječu na raspoloženja, radnu aktivnost, emocije, polet, učinak smanjenja poslovnog i životnog stresa današnjeg ubrzanog života 21. stoljeća.

Tijekom 2016., nakon završene aromaterapije i dugogodišnjeg iskustva, u svoju bogatu ponudu uvode i mirise za prostore kojima se u današnje vrijeme pridaje velika važnost. Njihova glavna svrha je opuštanje i osvježivanje u vlastitom domu, poslovnom prostoru ili na nekom drugom mjestu poput automobila.

Ovo kreativno poduzeće konstantno prati nove trendove i trude se uvoditi zanimljive proizvode na naše tržište, a mi jedva čekamo vidjeti što nam još spremaju u narednim godinama.

#mirišljava IGRA DARIVANJA

U suradnji s Bottoni Lige, dvije sretnice nagradit ćemo s neodoljivim Niki mirisom za automobile. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice Niki mirisa za automobile su Ankica Asanović i Tamara Horvat. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.