Nedjelja uz filmove Colina Farrella!

Engineer 27. listopada 2019.

Rezervirajte večer za film s najzločestijim dečkom Hollywooda

Slavni zločesti dečko Hollywooda, Colin Farrell, poznat je po svojim filmskim ulogama u visokobudžetnim hollywoodskim filmovima, ali i po svome burnom, privatnom životu.

Nedavno je Colin Farrell dao intervju u kojem je opisao kako je malo falilo da završi kao plesač.

Kada sam bio mlađi volio sam plesati. Iako sam bio amater, svaki klub je bio moj. Tko zna što bi se sa mnom dogodilo da sam tada prošao audiciju. Kad sam tek došao na audiciju, počeo sam pjevati pjesmu ‘Careless Whisper’ te je to veoma loše zvučalo. Zamolili su me da ponovim pjesmu, mislili su da će drugi put zvučati bolje“, kroz smijeh je izjavio Colin.

Mi ćemo se držati njegove filmske karijere i izabrati za vas 5 filmova uz koje možete provesti ovaj vikend.

1) In Bruges

Zanimljive priče o ishodu tajnoga boravka dvojice londonskih ubojica u belgijskom gradu te jako dobro režiranih akcijskih scena, film je vrlo solidno ostvarenje koje plijeni izvrsnim glumačkim kreacijama. Harry Walters, londonski gangster, pošalje dvojicu irskih plaćenih ubojica Kena i Raya da se prikriju u Bruges, u Belgiji, nakon što im se izjalovio plan u londonskoj crkvi.

2) The Lobster

Dobitnik čak tri nagrade na prestižnom filmskom festivalu u Cannesu i nominiran za nagradu Zlatna Palma, novi film priznatog grčkog redatelja Yorgosa Lanthimosa je ljubavna priča radnjom smještena u blisku budućnost gdje prema zakonu Grada svi samci bivaju uhićeni i smješteni u Hotel. U Hotelu svi imaju isti zadatak: u roku od 45 dana pronaći odgovarajućeg partnera.

3) Seven Psychopaths

Urnebesna komedija o scenaristu u usponu koji se nenadano upetlja u svijet kriminalnog miljea L.A.-ja. Sve započne tako što njegovi čudnjikavi prijatelji kidnapiraju jednog psa, Shi Tzua u vlasništvu poznatog gangstera.

4) Fright Night

“Fright Night” remake je istoimene horor komedije iz 1985.godine u kojoj tinejdžer (Yelchin) sazna da je njegov novi susjed (Farrell) zapravo vampir. Naravno, nitko mu ne vjeruje.

5) Intermission

Ova lista se nikako nije mogla završiti bez spomena na film “Stanka”. Colin Farrell tumači jednog od gubitnika koji nam na humorističan način pokušava dočarati kako su se ljubav, nasilje i pohlepa isprepleli u Dublinu. Očekujte mnogo smijeha, policajce iz sjene, zgodne djevojke i stvarno zločeste dečke koji su osuđeni biti stereotipne irske propalice.

Nadamo se da ste pronašli svog favorita za vikend!