Ne propustite uskršnji stol ukrasiti jajima u obliku jednoroga!

Viktoria Mikulić 28. ožujka 2018.

Još nas nešto više od mjesec dana dijeli od najvažnijeg blagdana - Uskrsa i vrijeme je da počnemo razmišljati kako ćemo ukrasiti blagdanski stol!

Od predivnih torti, muffina, četkica za šminkanje, pribora za školu, jelo pa sve do kuglica za bor u obliku ovih čudesnih mitskih bića, sa sigurnošću možemo reći da je unicornmanija zavladala cijelim svijetom, pa tako i interijerom mnogih domova.

Sjećate se hrvatskog brenda Cupcakes&Fairytales o kojima smo nedavno pisali, a u čije smo se jednorog kuglice za bor jednostavno zaljubili?! Sada su te iste dvije kreativke odlučile mašti dati na volju i osmislile jaja u obliku jednoroga koja će poslužiti kao savršena dekoracija na blagdanskom stolu, grančici, unutar ukrasne vaze, na svijećnjaku ili za štogod već imate inspiraciju.

Prije svega, sestre Katarina i Mirjana odlaze u kupovinu te izabiru plastična jaja nježnih boja koja će se savršeno uklopiti u svačiji ambijent. Trenutno su u ponudi prozirna i bijela jaja, a mi se ne možemo odlučiti koja su nam ljepša.

Ovisno o željama kupaca, za izradu koriste cirkone, perlice, ukrase u obliku zvjezdica, srca, cvjetića, zatim ukrasnih grančica i spužvica, koje se potom vrućim pištoljem oprezno lijepe na jaja.

Cijena jednog jednorog jaja je 30 kuna, a na veću količinu ostvaruje se popust, ali požurite jer količina je ograničena.

Što drugo reći nego svaka čast ovim curama na odličnim idejama, a mi jedva čekamo vidjeti kakve nam još prekrasne novitete ove godine spremaju.

Na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu Cupcakes & fairy tales objedinile su izradu dekoracija u obliku jednoroga i pripremu preslatkih torti i ostalih deserata. Tamo ćete pronaći vizuale za koje vjerujemo da će vas, baš poput nas ostaviti bez daha.

#unicorn IGRA DARIVANJA

U suradnji s Cupcakes&fairy tales, darujemo komplet od 8 jaja u obliku jednoroga. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica 8 jaja u obliku jednoroga je Natalija Marija. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.