Nataša Janjić i Ivana Mišerić otkrivaju tajnu lijepe kože!

Viktoria Mikulić 14. veljače 2018.

Kako zadržati mladenački izgled znaju poznata glumica i voditeljica...

Svaka je žena u jednom trenutku života u potrazi za idealnom kremom protiv bora. Vichy nudi kreme za lice za njegu svih tipova kože u svim fazama njezinog života.

Starenje kože je prirodni proces i možemo mu produljiti dolazak zahvaljujući kremama protiv bora koje štite kožu od vanjskih oštećenja istovremeno obnavljajući postojeća.

Ravnoteža, aktivan način života, hranjiva prehrana i dosljedna pravilna njega kože pridonijet će i dobrom tenu. Za podršku u svakoj fazi života iskoristite posebnu Vichy promociju krema za lice – pri kupnji odabrane anti-age njege iz linije Neovadiol, Slow Age, Idealia ili Liftactiv, dobit ćete kutiju s uzorcima rutine + 20% popusta na bilo koji Vichy anti-age proizvod koji odaberete i jedan ekskluzivni uzorak za testiranje koji dolazi u Hrvatsku.

Krema protiv bora vaš je saveznik koji uspješno može umanjiti vidljive znakove starenja kože. Bore oko očiju i bore na licu nisu više nešto čega ćete se groziti. Uz Vichy, blistavo i zaglađeno lice s manje vidljivih bora jednostavno je postići. Sve što morate napraviti jest posvetiti par minuta dnevno sebi i pronaći idealnu kremu protiv bora za svoj tip kože.

RECITE DA KOŽI S MANJE BORA

Ovisno o dobi, potrebama vaše kože i načinu života, važno je izabrati odgovarajuću anti-age njegu. Laboratoriji Vichy imaju rješenja za njegu svih tipova kože u svim fazama života – njihova je misija ljepota kože, a ljepota započinje zdravim izgledom kože.

Posvećeni tome, Vichy pruža naprednu njegu kože uz podršku znanosti. Kao stručnjak na području njege kože koji je uvijek upućen u život žene, posvećen je traženju novih znanstvenih putova do lijepe kože zdravog izgleda. U prilog tome govori i činjenica, kako je danas Vichy broj 1 u Anti-Age kategoriji u ljekarnama *.

IZJAVE POZNATIH KORISNICA:

Lidija Šeatović, autorica bloga My little Zagreb:

„Moj izbor je Neovadiol linija. Našla sam anti-age njegu koja savršeno odgovara potrebama moje kože i prati me u svim fazama mog života pa tako i u ovoj zreloj, ali meni najljepšoj…”

Ivana Mišerić, radijska voditeljica:

„Uz užurbani raspored, nemam puno vremena za njegu svoje kože. Zato je Idealia upravo ono što sam tražila – uz nju jednostavno uvijek blistam puna energije”.

Nataša Janjić, glumica:

„Anti-age njega je stvar o kojoj bi svaka žena trebala razmišljati – neovisno o godinama. Zato je Vichy ovdje kako bi nam olakšao stvari. Moj izbor je Liftactiv njega uz koju je moja koža čvrsta, a bore – samo smijalice”.

Isabella Rakonić, vlasnica vrlo uspješnog modnog bloga “The Pile of Style” i studentica prava:

„Slow Age me oduševio! Uz njega, stanem na tren, udahnem i odvojim dnevno pet minuta za sebe i svoju kožu. A rezultati ne izostaju”.

Vichy ove zime nudi brojna iznenađenja! Uz kupnju omiljene anti-age njege, odaberite idealnu poklon kutiju.

Birajte između:
– Neovadiol poklon kutije za ublažene znakove menopauze na koži,
– Slow Age poklon kutije za mlađi izgled i snažniju kožu,
– Idealia poklon kutije za blistavu kožu ispunjenu energijom ili
– Liftactiv poklon kutije za čvršću kožu s manje bora.

Svaka poklon kutija sadrži i kupon s 20% popusta na kupnju bilo kojeg Vichy anti-age proizvoda, uzorke anti-age rutine te ekskluzivni uzorak za testiranje MINERAL 89. Promocija je dostupna u ljekarnama do 31.03.2018. ili do isteka zaliha.

 

LIFTACTIV SUPREME DNEVNA NJEGA: 247,33 HRK**
IDEALIA DNEVNA NJEGA: 223,24 HRK**
SLOW AGE NJEGA: 229,91 HRK**
NEOVADIOL KOMPEZACIJSKI KOMPLEKS: 259,84 HRK**