Najslađi asortiman za blagdanske keksiće i kolače!

Viktoria Mikulić 12. prosinca 2019.

Božićni kalupi za tortu, metalni izrezivači u obliku bladanskih poslastica, šećerni posip i dekoracija samo su dio božićne ponude...

Za neke su blagdani sinonim za radost i sreću, za druge pak isti nemaju neko posebno značenje, no većina bi se složila da je to vrijeme kada više opraštamo, manje se brinemo, više se družimo, manje smo nervozni, više se trudimo oko sebe i drugih, manje pazimo na izgled, a više uživamo u blagodatima koje nam donosi posljednji mjesec u godini…

Je li to do lampica, ukrašenih izloga, ili jednostavno do topline u srcu koja u svima nama vlada tijekom prosinca, ne znamo, no nadamo se da nema osobe koja se barem malo ne veseli Božiću. Obitelj na okupu i druženje s prijateljima čine nas iznimno sretnima, osobito kada s najmilijima zajedno dekoriramo svaki kutak našeg doma i pripremamo blagdanska jela.

Ako ste jedna od onih osoba čiji dom ovih dana miriše na medenjake, jabuke, cimet, oraščiće, paprenjake, kuhano vino i još pregršt blagdanskih delicija, onda bi vas mogao zanimati raskošan asortiman domaće trgovine ‘Sve i svašta’, koja nas i ovih blagdana uveseljava šarmantnim proizvodima, posebice onima za pripremu kolačića i keksića.

Od dekoracija za stol, božićnih salveta, limenih kutija, zatim pribora za pečenje poput valjka s božićnim motivima, kalupa za muffine, simpatičnih kalupa za tortu, do izrezivača u obliku Orašara, božićne lizalice, anđela, sobova, vilenjaka, zvijezda, Djeda Božićnjaka, ova trgovina najljepša je uvertira u Božić.

Bez obzira spremate li tortu, suhe kolačiće ili možda muffine, njihova ponuda toliko je raznovrsna da ćete sigurno pronaći svoje favorite za najfinije deserte tijekom hladnih zimskih dana.

Ako pak na umu imate savršen poklon za dragu osobu, a za isti vam nedostaje jedinstvena vrećica, ‘Sve i svašta’ noviteti mogli bi vas oduševiti.

Za one najmlađe, tu su silikonski baloni s medenim blagdanskim motivima.

I ne zaboravite, koliko god potrošili na božićne darove, ono što sami napravite i od srca poput ukusnih medenjaka, nešto je što će se zasigurno pamtiti.

 

Sve ove blagdanske rekvizite možete pronaći u trgovini Sve i svašta koja se nalazi u Zagrebu na adresi Gornjostupnička 24B ili direktno putem njihovog web shopa www.sveisvasta.hr!