FOTO by Primark

Kids

Najmanja i najslađa Minnie traper jakna dolazi iz Primarka

admin 15. veljače 2021.

Tko joj može odoljeti...

Znamo za situaciju i kako stvari stoje, ali bez obzira na to što nam je odlazak u Primark skoro pa nemoguća misija, morali smo vam predstaviti Minnie traper jaknu u najmanjoj dimenziji koju smo do sada vidjeli.

Nema ništa slađe na ovom svijetu kada svom mališanu nabacimo slatki outfit, a ova traper jakna jedan je od onih artikala koji će to učiniti maksimalno moguće.

Uz dimenzije koje daju šarm ovoj jaknici lik Minnie Mouse je taj koji daje dodatnu vrijednost, a duga ispod jednog od dva džepića zaokružuje čitavu priču. 

Najbolje od svega što slatkoća samo pola dio priče. Druga polovica je cijena od oko 95,00 kuna što je prava lutrija za nešto ovakvog kalibra.

Kad smo već zavirili u Primark ponudu nismo mogli izbjeći niti dodatak jaknici koja će savršeno upotpuniti outfit vaše mališanke. Komplet koji se sastoji od traper suknje, majice i čarapica, sve u Minnie motivima. 

Cijena ovog kompleta je također impresivna, svega 120,00 kuna.

Bez obzira što smo pali na testu i nismo se uspjeli suzdržati ne pisati o Primarku dok se situacija ne normalizira sretni smo što smo s vama mogli podijeliti nešto što nam je uljepšalo dan!