Najbrutalniji razlozi zašto su muškarci ostavili zaručnicu pred oltarom

Antonija Andabak 22. kolovoza 2017.

Bez obzira na to koliko truda uložili u organizaciju vjenčanja, jednu stvar nemoguće je predvidjeti, a to je prekid pred samo vjenčanje, ili bolje rečeno - prekid "pred oltarom"

Neke mladenke i mladoženje se suočavaju s bolnom ali ipak spasonosnom spoznajom da to ipak nije to mjesecima prije vjenčanja, otkazujući obred i slavlje dovoljno rano, sprječavajući potpuni fijasko.

Neki pak čekaju doslovno posljednji trenutak….gosti su stigli i čekaju glavne aktere priredbe, a oni se osjećaju da on što slijedi i što trebaju učiniti nije ispravno.

Ako se pitate što nagna osobu da postane “odbjegli mladoženja”, čitajte razloge nesuđenih mladoženja koji su herojski ostavili svoje zaručnice na sam dan vjenčanja

  1. Ona nije bila ta

“To je užasna spoznaja u posljednjim satima pred vjenčanje, jednostavno me udario val realnosti da osoba s kojom sam trebao stupiti u brak nije prava osoba za mene. Ona nije bila ta. Donio sam odluku. Vjenčanja su skupa, bio sam toga svjestan no razvodi su još skuplji i kompliciraniji. Trebalo mi je 15 minuta da to shvatim i otišao sam s mjesta “zločina”. Nikad više nismo razgovarali.”

Damir, 32

2. Viđao sam se s drugom ženom

“Priznajem, bila je stvarno ohola i mizerna igra s moje strane, ta odluka da budem istodobno s dvije žene. To nije bilo nešto ozbiljno no prije samog vjenčanja, mladenkina sestrična uhvatila me kako se ljubim s ljubavnicom. Sestrična je zaprijetila da će ona reći mladenki ili ću to učiniti ja. Naravno, odbio sam jer nisam imao hrabrosti pogledati istini u oči i jednostavno napustio hotel u kojem smo odsjeli prije vjenčanja. Nisam se oženio i ne razgovaram s ljubavnicom. Sada sam opet na početku.”

Matija, 29

3. Nisam bio spreman na cjeloživotno vezanje

“Svi moji prijatelji još uvijek su solo i jedini sam se trebao oženiti. Jednostavno mi se činilo previše za mene, prerano. Odlučio sam odustati. Da, odstupio sam u “pet do dvanaest”, otprilike 12 sati prije vjenčanja, no shvatio sam da bračni život nije za mene. “

Tomislav, 24

4. Posvađali smo se tik pred vjenčanje

“Pred samu ceremoniju naljutila se na mene jer je saznala da sam lagao oko nečega. Nešto glupo, ali njoj je to bilo značajno. Vikala je i nazivala me lažljivcem. Nisam to mogao podnijeti i shvatio da ako će tako proći naš dan vjenčanja, kako će onda izgledati zajednički život. Odlučio sam prekinuti sve i završiti vezu.”

Tibor, 28

5. Novac kao glavni problem

Nisam želio veliko vjenčanje i nisam htio potrošiti silne novce i ušteđevinu na glamur na koji su ona i roditelji računali. Cijela stvar me poprilično smetala. Na kraju, to nam je ukazalo na različite poglede kada su financije u pitanju. Ona je bila rastrošna a ja štedljiv. Na dan vjenčanja misli su me obuzele, osjećao sam se izgubljeno i jednostavno sam otišao.

6. Naše obitelji se nisu slagale

“Vjenčanja su odličan pokazatelj kako se obitelji mladenke i mladoženje slažu. Naše se nikako nisu našle. Čak je bilo i fizičkog obračuna prije no što je ceremonija počela. Dok sam se suočavao s nastalom situacijom, prekipjelo mi je te sam odlučio završiti cijelu stvar I ne oženiti se.”

Danijel, 30

7. Nisam imao poseban razlog

“Dan danas ne znam zašto se nisam oženio. Jednostavno nisam. Probudio sam se na dan vjenčanja i ostao u stanu. Osjećao sam se potpuno depresivno, bez energije da išta učinim. Ljubav je komplicirana i volio bih da imam konkretniji odgovor na tu mučnu situaciju.

Robert,27