Na tržište stigla kutija pizze ispunjena pizza-čarapama!

Antonija Andabak 07. studenoga 2018.

Odličan poklon i iznenađenje za sve ljubitelje pizze!

Čarape s tematikom pizze doista nije novost na našem tržištu no zahvaljujući kreativnosti dizajnera, pizza čarape sada dolaze zapakirane u kutiji od pizze te oduševljava mnoge ljubitelje ove omiljene hrane!

Originalno nazvana “The Pizza Socks Box”, može se nabaviti online na stranici Amazon ili Etsy, a sadrži četiri para čarapa dostupna u sljedećim popularnim vrstama pizze: Pepperoni, Capricciosa, Italian, Vegetarian i za one koji vole egzotične okuse, točnije – u ovom slučaju dizajn: Hawaiian.

Čarape su pažljivo položene u trokut pizze te čine savršen krug, dok kutija u kojoj su posložene čarape vjerna je kopija upravo one kutije kakvu nam dostave u prigodnim trenucima druženja s prijateljima.

Ove štosne pizza- čarape mogug se nositi ovisno o vašem modnom ukusu, pa su tako viđene u kombinaciji s casual odjećom, trapericama ili pak odijelu, izbor je na vama!

Genijalna ideja, koja će izmamiti osmijeh na lice mnogima, razvila se u centralnoj Europi, a dizajneri se ponose svojom kreativnošću, reakcijom kupaca i kvalitetom proizvoda!

Iste možete naručiti na stranici Amazon po cijeni od 25.99$