FOTO by PR

Promo

Na novoj lokaciji omiljeni Baš Naš festival sprema brojna iznenađenja!

PR 18. svibnja 2023.

Jedva čekamo novo susnset izdanje na Bundeku!

Zagrepčani i ostali brojni posjetitelji i ove će se godine družiti, zabavljati i uživati u posebnom proljetnom izdanju omiljenog festivala na novoj lokaciji! Od 1. lipnja dobrodošlicu možete poželjeti sunset izdanju Baš Naš festivala koji već sedam godina za redom uspijeva iznenaditi i oduševiti odličnom atmosferom, glazbenim programom te gastronomskom ponudom. Ovog puta to čini i novom lokacijom!

Baš Naš Sunset zamijenit će centar grada sa zelenom oazom u kojoj se lakše podnose vrućine i visoke temperature. Bundek, kao jedna od najljepših zelenih lokacija u Zagrebu i omiljeno okupljalište svih generacija, od 1. do 18. lipnja tako će postati i party mjesto i zona za chillanje za sve one željne pozitive, dobre glazbe i ukusne hrane. Nakon niza uspješnih godina zabavljanja i druženja, ove godineBaš Naš ponovno najavljuje bogati glazbeni program.

Bend Ljetno kino zagrijat će atmosferu i rasplesati sve posjetitelje na otvorenju,a za odličan provod u ostatku programa zaslužni će biti Songkillers, Cubismo, Ida Prester, TBF i drugi. Naravno, s obzirom da se Baš Naš festival pokazao kao idealno mjesto za sve one koji ne čekaju vikend da bi se dobro zabavili, brojni poznati DJ-evi svakoga će dana biti zaduženi za dobru atmosferu.

Kako omiljeni proljetni festival svake godine oduševii odiličnim ugođajem, prekrasni će Bundek ovog puta postati posebna zelena priča sa šarmantnim elementima za najbolje fotografije uz najljepši zalazak sunca. U atmosferi predivnog jezera, uređenog za uživanje u dugim toplim danima i opuštenim večernjim izlascima, posjetitelji će imati priliku isprobati jela koja potpisuju poznati hrvatski chefovi Melkior Bašić i Damir Tomljanović.

I dok Bite of fun by Melkior Bašić nudi čak 6 vrsta pizza i 6 vrsta domaćih pasta, Bite of fun by Damir Tomljanović nudi ukusne burgere i wrapove. Ljubitelji dobre hrane sigurno će uživati i u ponudi Tapas bara, dok će osvježenje pronaći u Fresh corneru s kavom, cijeđenim sokovima i sladoledom.

Dobra afterwork druženja i večernji izlasci bit će potpuni uz Hrvoja Rihtarića, koktel majstora koji samostalno radi domaće sirupe i potpisuje sve koktele ovogodišnjeg „sunset“ izdanja.

Ukusna hrana, hladna pića, dobra glazba i opuštena atmosfera uz zalazak sunca nad Bundekom, kojeg se s razlogom naziva zagrebačkim morem, sve su što je potrebno za tople i bezbrižne dane koje lipanj donosi!

Daleko od gradske gužve i skriveni od jakog sunca, Zagrepčani, brojni drugi posjetitelji i turisti,imat će priliku stvoriti nezaboravne uspomene i opustiti se u zelenilu popularnog zagrebačkog parka uz Savu.

Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.