Must-have luftići za upečatljivo ljeto

Antonija Andabak 05. srpnja 2017.

Mega luftići u obliku labuda ili plamenca za kojima su poludjeli najpoznatiji svjetski blogeri i svi oni koji i ovo ljeto odbijaju odrasti

Vožnja napuhancima nikad nije bila zabavnija i-veća. Ove se godine napuhanci, odnosno luftići za more ili bazen, pojavljuju u još luđem i većem izdanju. Gigantski komadi pizza na kojima se opušta cijelo društvo, ružičasti labudovi, napuhanci u obliku sireninog repa, mini bara, polako postaju neizostavni accessorize za pool party-je i more, osobito ako želite ove godine biti zamijećeni i usput napraviti fantastične fotografije za vaš Instagram ili Facebook profil.

View this post on Instagram

double tap if you love swan floats!

A post shared by @ swanfloat on

Kad smo već kod pizze, uživanje na gigantskom komadu pizze je najbolji način opuštanja na vodi, osobito ako želite time usput i poručiti da ste veliki fan talijanske hrane, a stvar postaje još bolja ako imate društvo dovoljno otkačeno s kojima možete te iste komade spojiti i time napraviti jednu jumbo luftić pizzu.

Svoj komad napuhanca možete naručiti na Amazonu, a upečatljiv oblik luftića postaje još bolji s držačem za piće pa tako možete uživati i u svom omiljenom koktelu poput prave dive.

Još jedna opcija online nabavljanja najpopularnijeg accessoriza sezone je stranica Urban Outfitters  na kojoj ćete naći pregršt ideja na čemu plutati ovog ljeta poput Katy Perry koja ovo ljeto bira ružičastog labuda i morskog konjica.

Ukoliko se nalazite u Zagrebu i uskoro se spremate za najluđi pool party, svratite u dućan Street Box Zagreb, u Ilici 14 ili Gajevoj 4, koji će vas oduševiti svojom raznolikom ljetnom ponudom, a kako sami kažu, napuhanci nestaju brzinom svjetlosti! Požurite!