Multitasking boce modernog dizajna osvojit će pobornike zdravog života!

Viktoria Mikulić 20. rujna 2018.

Uz ove bočice iz nehrđajućeg čelika, vaš dnevni unos tekućine zasigurno će se povećati…

Tijekom dana, opterećeni brojnim obvezama, često zaboravljamo na dovoljan unos tekućine, posebno vode koja bi nam trebala predstavljati prioritet. Ponekad prođe radni dan, a da ni ne ustanemo od stola od silnih zadataka koji su pred nama te pritom zanemarujemo ono najvažnije – sebe i svoje potrebe.

Uz obavezne obroke, dnevna doza tekućine prioritet je koji ne bismo trebali zanemarivati. Bez obzira preferirate li kavu, čaj ili pijete običnu vodu, kako bi bili bezbrižni oko toga je li vaše piće dovoljno toplo ili hladno te imate li dovoljno količine za čitav dan – pronašli smo idealno rješenje za sve užurbane duše – boce iz nehrđajućeg čelika.

Boce iz nehrđajućeg čelika

 

Osim što će vas impresionirati elegantnim dizajnom, zdrava su i ekološka alternativa PET-, plastičnim- i aluminijskim bocama. Nehrđajući čelik ima dugi životni vijek i za razliku od PET i plastičnih boca može se 100% reciklirati!

Uz to što ne sadrže štetne omekšivače niti BPA (Bisfenol-A), po kvaliteti odgovaraju najvišim zahtjevima što se tiče materijala izrade i dizajna. Korištenjem boca iz nehrđajućeg čelika smanjit ćete stvaranje plastičnog otpada te zaštititi čovjeka i prirodu od njegovih negativnih posljedica.

Boce iz nehrđajućeg čelika

U bogatoj ponudi hrvatske web trgovine BioROOT naišli smo na boce iz nehrđajućeg čelika od različitih proizvođača koje ćete moći koristiti tijekom čitavog dana i u svim životnim situacijama:

Naš favorit su boce iz nehrđajućeg čelika poznatog brenda 24bottles. One dolaze u nekoliko veličina i u mnoštvo šarmantnih boja. Bit će odličan suputnik na radnome mjestu kao i tijekom sportskih aktivnosti.

Boce iz nehrđajućeg čelika

Uz njihov moderan dizajn, zavoljet ćete ih jer se veoma lagano se otvaraju i zatvaraju, imaju čep na navoj koji ne propušta. Široki otvor omogućava da se u bocu stave kockice leda i jednostavno čišćenje. Ova bočica vam može biti idealan suputnik čak i u avionu.

Boce iz nehrđajućeg čelika

Zatim imamo ECOtanke boce iz nehrđajućeg čelika koje dolaze u različitim veličinama i čepovima. Za svakog člana obitelji i za svaku situaciju postoji odgovarajuća boca. Njihovo održavanje je veoma lako, možete ih prati na ruke ili u perilici.

Boce iz nehrđajućeg čelika

Tu su još i Kleen Kanteen bočice za vodu namijenjene djeci. Dolaze u više varijanti, s čepom u obliku kljuna za one koji još ne znaju samostalno piti, sa sportskim čepom koji je nepropusan te s mekanim silikonskim čepom sigurnim za prve zubiće i petljom kako bi se bočica lako pričvrstila na torbu ili kolica.

Boce iz nehrđajućeg čelika

 

Ako težite zdravom životu te za sebe i svoje najmilije želite samo najbolje, zavirite u poznatu hrvatsku web trgovinu BioROOT gdje vas čeka raskošan asortiman boca iz nehrđajućeg čelika te ostalih ekoloških proizvoda.

Za sve aktualnosti, također pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#najzdravija IGRA DARIVANJA

U suradnji s BioROOT jednu sretnicu nagradit ćemo predivnom bocom iz nehrđajućeg čelika poznatog brenda 24bottles, koja održava vaše piće hladno do 24 sata, a toplo 12 sati. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica je Mateja Peršić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.