Modna revija ‘Decent night’ nosi jasnu poruku za mlade!

Viktoria Mikulić 07. veljače 2018.

Kultni zagrebački klub San Antonio na jednu večer postao središte modnog događanja!

Ove subote iza ponoći, u jedinstvenom ambijentu kluba San Antonio u Sesvetama održana je modna revija pod nazivom ‘Decent night’.

Night club San Antonio

Pod pokroviteljstvom butika Happy Home iz Bjelovara i portala Elegant.hr, predstavljeno je 12 odjevnih kombinacija i modnih dodataka za večernje izlaske. Od razigranih kombinezona, svečanih haljina i torbica do casual komada poput kimona, hlača visokog struka i balonera, svaki look naglašavao je decentnost. Night club San Antonio

Night club San Antonio

‘U doba društvenih mreža i photoshopa, sve smo više suočeni ‘bombardiranjem’ mladih s provokativnim fotografijama influencera koji itekako utječu na njihovo razmišljanje te im postaju uzor u životnim navikama, odijevanju i slično.

Ovom revijom odlučili smo se osvrnuti na današnju mladež i prikazati kako odjevni komadi za večernji izlazak mogu izgledati uistinu trendi, a opet ne otkrivati previše.’ otkrila nam je urednica portala Elegant.hr.

Night club San Antonio

Tom prigodom, dodijeljene su i tri nagrade za najljepši look, šminku i najljepši osmijeh. Sve tri djevojke nagrađene su bogatim paketom make up proizvoda poznatih brendova. Night club San Antonio

Night club San Antonio

Kako je protekla modna revija u noćnom klubu San Antonio, pogledajte ovdje:

Nakon modne revije, već uobičajena vrhunska zabava trajala je do dugo u noć.

Night club San Antonio

***

U čemu leži tajna uspješnog poslovanja ovog poznatog zagrebačkog kluba?

San Antonio najpoznatiji je klub u Sesvetama već dugi niz godina upravo zbog osobnog pristupa prema svakome gostu. Vlasnik kluba ispratio je tako nekoliko generacija kojih se uvijek rado prisjeća, a neki se još danas rado vraćaju.

Također, u svojih više od 20 godina postojanja, noćni klub San Antonio bio je domaćin brojnih estradnih zvijezda, raznovrsnih tematskih partyja i modnih revija. Kako se trendovi mijenjaju, tako se i ovaj poznati zagrebački klub istima veoma uspješno prilagođava.