Mirisni osvježivač koji ćete poželjeti u vlastitom domu!

Viktoria Mikulić 25. listopada 2019.

Božanstven novitet čiji je glavni zadatak držati obitelj na okupu!

Nakon bezbrižnog ljeta, jesenski dani sa sobom donose brojne izazove za koje nam se ponekad čini da ih je gotovo nemoguće realizirati. Svi smo nekako užurbani, u svojim obvezama i problemima i često se pitamo postoji li još uvijek ‘vrijeme za nas’, trenuci uživanja sa svojim najmilijima, druženje bez zvuka mobitela.

Dulje radimo, dani su kraći, promet je gušći, manje se smijemo, više vremena provodimo na društvenim mrežama, manje komuniciramo, više shoppingiramo, premalo spavamo, rijetko imamo vremena za hobije, obitelj, prijatelje.

Dugo smo se pitali što je tome uvjetovalo i je li zaista tehnologija toliko utjecala na naše živote? Kada malo bolje razmislimo, odgovor se krije upravo u tome koliko sami dopuštamo da nas nešto oblikuje.

Možda su se neke stvari promijenile, no mi smo krojači vlastite sreće, sami odabiremo svoje prioritete. Mnogi bi se složili da je obitelj na prvome mjestu, a dom mjesto gdje se osjećamo najsretnije. Na koji način tu misao provesti u stvarnost, otkrio nam je Glade.

Kako bi još više zbližili obitelji i potaknuli ih da slobodno vrijeme provode kod kuće, Glade je lansirao proizvod čija je glavna zadaća unijeti radost i toplinu u svaki dom.

Riječ je o Glade Electric, mirisnom osvježivaču zraka uz čije harmonične note dragocjene trenutke najradije kratimo u svoja četiri zida, osobito u ovo predblagdansko vrijeme. Upravo ta prirodna eterična ulja svakom domu daju identitet, a minimalistički dizajn s dozom elegancije uklopit će se u svaki ambijent.

Uz tri baze jedinstvenih naziva ‘I love you’, ‘Sensual Sandalwood & Jasmine’ i ‘Relaxing Zen’, kontrola ispuštanja mirisa dolazi u 5 razina.

Uz ove mirisne osvježivače među kojima su nas posebno osvojile tople note sandalovine i jasmina, nećete imati potrebu za nanošenjem parfema, barem kod kuće.

Osim što će vaš interijer tjednima biti ispunjen svježinom, svi oni cozy trenuci sada će postati još dražesniji.

Bez obzira igrate li neku društvenu igru, zajedno gledate TV, obavljate kućanske poslove ili večerate, Glade Electric aparatić svojim će vas mirisima pratiti tijekom svih vaših aktivnosti.

Nismo ni svjesni koliko je malo potrebno da budemo ispunjeni. Na sreću, Glade nam to svakodnevno dokazuje…

Kako biste još više saznali o učinkovitom Glade Electric mirisnom osvježivaču zraka, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#mirisna IGRA DARIVANJA

U suradnji sa Svijet mirisa i blagdani, jednu sretnicu nagradit ćemo Glade Electric mirisnim osvježivačem zraka s toplim notama jasmina i sandalovine + 2 dodatna punjenja kako biste isprobali i ostale mirise iz kolekcije. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Glade Electric mirisnog osvježivača zraka s 2 dodatna punjenja je Vanesa Alekić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.