FOTO by CCC

Kids

Mickey&Minnie natikače u kojima će mališani bezbrižno trčkarati plažom!

Viktoria Šafranić 29. travnja 2020.

Pravi su ljetni ulov po cijeni od 79,00 kuna...

Mlađe generacije nisu previše svjesne situacije u kojoj smo se nalazili proteklo vrijeme, osobito oni vrtićke dobi koji nas svakodnevno podsjećaju koliko je još dana preostalo do odlaska na more.

Djeca zaista znaju uživati bez obzira na sve i samim time nekako i nas uče biti opušteniji, da se toliko ne živciramo jer ionako malo toga možemo promijeniti.

Ako ste u posljednje vrijeme imali tu mogućnost da što više vremena provedete sa svojom dječicom i ako su vas oni naučili da svijet barem ponekad gledati ružičastim naočalama, onda znate da ste jedan jako sretan roditelj.

Samo oni imaju tu moć da nam u sekundi stave osmijeh na lice, stoga je sasvim normalno što im želimo pružiti sve na svijetu.

Ljeto je većini klinaca najljepše godišnje doba. Osim što na sebi ne moraju imati gomilu odjeće koja ih opterećuje, po čitave dane mogu neometano uživati u svim aktivnostima, a mjesto koje najčešće preferiraju za igru definitivno je plaža.

Još ako je ista pješčana pa mogu graditi kule pomoću svojih slatkih kantica i kopati bazen s grabljicama, sreći nema kraja. Ponekad se zaista začudimo koliko koraka u jednom satu mogu napraviti, a da se nimalo ne umore.

Zato im želimo priuštiti udobnu obuću u kojoj će e osjećati kao da su bosi i koju će bez problema isprati ako im slučajno zapne koji kamenčić.

Na službenoj stranici CCC stigla su dva nova modela u pink i crnom izdanju. Krase ih najpopularniji Disney likovi, Mickey i Minnie Mouse.

U ovim natikačama čija je cijena svega 79,00 kuna morske avanture trajat će od jutra do mraka, stoga ih ne propustite osigurati i svom mališanu.

Više informacija o CCC natikačama saznajte OVDJE.