McDonald Blue Hawaii McFizz idealno je piće koje će utažiti žeđ ovog ljeta!

Antonija Andabak 20. srpnja 2017.

McDonald je nedavno lansirao novo osvježavajuće piće atraktivnog naziva i izgleda: Blue Hawaii McFizz-bez alkohola, naravno

Jedna od prvih misli na ljeto definitivno asocira na osvježavajuća pića razigranih boja, ledom do vrha napunjenih čaša. U nastojanju da po ljeti ugasi gotovo neutaživu žeđ, McDonald’s je lansirao novo atraktivno piće: Blue Hawaii McFizz. Kao i ostala gazirana pića linije McFizz, ovo piće je zanimljivog izgleda s ombre efektom, napravljen je od Sprite-a i sirupa u boji. Prema meniju, “tajna”slatkastog okusa je u soku od jabuke. S obzirom na to da su ovih dana svi aparati za sladoled u McDonaldsu od ranog jutra u niskom startu za sve one u potrazi za slatkim, toplo preporučujemo cijeloj kombinaciji dodati kuglicu sladoleda od vanilije.

https://www.instagram.com/p/BWcbVtQDJSM/?taken-by=__r.fleur19

Blue Hawaii McFizz dio je McDonald’s Loco Moco ljetnog menija koji se sastoji od Hawaii burgera i začinjenih krumpirića.  Navedeni ljetni meni, na žalost,  još uvijek nije dio internacionalnog McDonald’s menija, stoga se nadamo da će čim prije ova osvježavajuća kombinacija stići i k nama.

https://www.instagram.com/p/BWq4wSwgsn9/?tagged=bluehawaii

https://www.instagram.com/p/BWotV_YA-vV/?tagged=bluehawaii