Maderoterapija – trenutno najpopularnija tehnika u borbi protiv celulita!

Viktoria Mikulić 16. travnja 2018.

Ova pomalo neobična terapija idealna je za sve koji se bore s narančinom korom…

Maderoterapija – S temperaturama preko 20 stupnjeva, čini nam se da će ljeto stići i prije nego što mislimo. Za sve nas koji smo još donedavno spavali zimski san, krajnje je vrijeme da se pokrenemo i dotjeramo liniju za plažu.

Bez obzira jeste li tip osobe koja odlazi u teretanu ili ipak preferirate vježbe u prirodi, kao što su brza šetnja, vožnja biciklom ili kadio trening, preporučujemo svaku od ovih aktivnosti kombinirati uz najnoviju tehniku koja doslovno topi masne naslage i najbrže daje efektne rezultate.

Maderoterapija

Do sada smo čuli za mnoge anticelulitne tretmane, no odnedavno se sve više govori o učinkovitoj tehnici skidanja celulita pomoću drvenih oklagija (valjaka). Drugim riječima, maderoterapija se izvodi pomoću anatomski i specijalno izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom i sigurnom za kožu.

Osim za razbijanje celulita, ova izvrsna tehnika daje odlične rezultate kod opuštanja uma i tijela, stimulacije limfnog sustava, sagorijevanja masti, eliminacije toksina, a također ubrzava metabolizam i poboljšava cirkulaciju.

Maderoterapija

Bez obzira želite li smanjiti obujam, struk, zategnuti kožu ili definirati tijelo, već nakon jedne terapije primijetit ćete značajnu razliku.

Maderoterapija koja inače potječe iz Kolumbije sve češće se primjenjuje i u Hrvatskoj. Budući da konstantno prate trendove, Beauty centar Med-Or u svoju je ponudio uvrstio i ovaj jedinstven novitet na tržištu, a pripremili su i posebne cijene ovisno o broju kupljenih tretmana.

Maderoterapija

Osim dodatnih informacija, na njihovoj Facebook stranici možete pronaći i VIDEO samog tretmana, za kojeg vjerujemo da će vam baš kao i nama, dodatno pomoći da donesete pravu odluku.