LET3 DISCO zagrijat će vas za Antivalentinovo 2!

Viktoria Mikulić 06. veljače 2017.

Valentinovo…ups, Antivalentinovo samo što nije stiglo pa se i Antivalentinovo ekipa aktivirala i organizirala lagani Warm up za veliki koncert. Ekipu će u četvrtak 9.2. u Jiggy baru zagrijavati LET3  DISCO (Mrle, Prlja, Baljak) koji će svojim DJ-evskim umijećem na ples natjerati i one s tri lijeve, a atmosferu će dodatno potpaliti Stari lisac i […]

Valentinovo…ups, Antivalentinovo samo što nije stiglo pa se i Antivalentinovo ekipa aktivirala i organizirala lagani Warm up za veliki koncert. Ekipu će u četvrtak 9.2. u Jiggy baru zagrijavati LET3  DISCO (Mrle, Prlja, Baljak) koji će svojim DJ-evskim umijećem na ples natjerati i one s tri lijeve, a atmosferu će dodatno potpaliti Stari lisac i njegove lije koje će u Jiggy baru podijeliti ulaznice za Antivalentinovo koncert 11.2. u Domu sportova.

LET3 DISCO spaja techno, rave, elektro, simfo, metal i Rock & Roll u nenadmašnu zabavu nakon koje nećete moći dočekati Antivalentinovo2.

Dođite svi, ulaz na warm up party je slobodan! Čeka vas Stari Lisac i Let3 Disco!

NE ZABORAVITE NA VRIJEME KUPITI SVOJE ULAZNICE ZA ANTIVALENTINOVO 2!!!

U prodaji su pojedinačne ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta. Potražite ih u sustavu Eventima i u Dallas Music Shopu Rijeka, te u Dallasu ZG (Paromlinska 49/1).